19.6, Kušadasi,all inclusiv, Hotel Surtel*** 10.noći sa prevozom- 353€, 990.dinara odmah, i 344€ doplata Agenciji na rate u dinarskoj protivvrednosti Provedite nezaboravan odmor u Marmarisu, Gradu Hotela na 30km dugoj peščanoj plaži

 • VREDNOST
  40.550 din
 • POPUST
  -3%
 • UŠTEDA
  -1.032 din
 • PDV je uračunat u cenu
990 Kupi

doplata Agenc.na rate 344 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 40.592 din)

2 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20130617

Nitravel

Svetozara Markovića 20 18000 Niš

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Turska nije samo kristalo more, ronjenje, interesantan noćni život, luksuzni hoteli, restorani ili romantična krstarenja, već i područje sa brojnim kulturno istorijskim spomenicima i bogatim kulturnim dešavanjima.

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi uz plaćenu ugovorenu doplatu Agenciji, za uslugu letovanja na bazi deset noćenja sa uslugom ALL inclusive, u mestu Kušadasi u Hotelu Surtel*** u dvokrevetnoj sobi, sa uključenim prevozom iz Beograda. 
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa idu dve osobe
 • Možeš kupiti 1.Kupon i jedan da pokloniš
 • Ulazak u studij posle 15h, izlazak u 10h
 • Pogledajte Cenovnik organizatora puta

ARANŽMAN OBUHVATA

 • prevoz autobusom (visokopodni ili doubledecker)
 • pevoz trajektom na relaciji Gelibolu-Lapseki-Gelibolu
 • boravak 10 noći, sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • troškove organizacije puta
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000eur, koje se može uplatiti u agenciji po ceni iz aktuelnog cenovnika Takovo osiguranja
 • individualne troškove
 • ekstra hotelske troškove
 • troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa i predstavljaju zaseban ugovor koji je zaključen sa organizatorom izleta, inostranom agencijom 

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po uplati novca za Kupon, vlasnik Kupona je u obavezi da u roku od dva dana kontaktira agenciju Nitravel na telefon  018/5-11-00-2 i sklopi Ugovor o putovanju.
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Nitravel u predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Agencije Nitravel
Kušadasi

Kušadasi (ostrvo ptica) je letovalište u Turskoj, na Egejskom moru. Nalazi se na 90km od Izmira. Iz vizantijskog doba, poznat je pod imenom Ephesus Neopolis, Scala Nuova, na početku XX veka dobija ime Kush-Adasi. Neki ga skraćeno zovu Ada.

Program putovanja
1 dan Polazak iz Beograda sa parkinga hotela Inter Continental,(doplata u Agenciji 10e za polazak iz N.Sada-parking hotela Sajam), iz Niša sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš, Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Pirot, preko graničnog prelaza Gradina..Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi dopune grupe u usputnim mestim, odmora i graničnih formalnosti.
2-11 dan -Kušadasi,smeštaj u izabrani hotel na bazi izabrane usluge.Noćenje.12 dan - Kušadasi,napuštanje hotela.Polazak za Srbiju.Noćna i dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
13 dan – dolazak u Novi Sad na mesto polaska u poslepodnevnim ili večernjim časovima, sa usputnim zadržavanjima radi iskrcavanja putnika u usputnim mestima, odmora i graničnih formalnosti.

Hotel Surtel ***

Mi bi smo rekli, ne postoji bolji smestaj u samom centru, a da gleda na more.  Hotel je maximalno opremljen i prelep. Prodavnice su svuda oko hotela. Bazari, kafici, diskoteke, pošta, setalista, Burger king. Sve je tu, na minut.

Lokacija: Na par koraka od mora, u centru Kušadasija, 200m od gradske plaže. Najlepša plaža je Green Beach 10 minuta voznje mini busom.
Sadržaji: Recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen,pool bar ,besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu,sef na recepciji, TV sala.
Smeštaj:Sobe su klimatizovane, imaju telefon,sat . TV , kupatilo , fen za kosu,mini bar   i terasu.

Popusti (reguliše se u agenciji)

DECA: 0-6 (5,99) godina  u pratnji dve punoplatežne osobe plaća samo autobuski prevoz iz tabele. Dete od 6-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ima popust 25% na cenu ugovorenog aranžmana, ima mesto u pomoćnom ležaju,  uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu . Drugo dete od 6-12 godina ima popust 25% na cenu ugovorenog aranžmana, ima smeštaj na pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. u smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može koristiti zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj, plaća punu cenu aranžmana. U apartmanima deca ne ostvaruju popust na sopstvenom ležaju.

Doplata (reguliše se u agenciji)

za jednokrevetnu sobu iznosi 60% na cenu ugovorenog aranžmana, osim u apartmanima gde ne postoji mogućnost  doplate za 1/1 sobu.

Napomena:

Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju Bugarske i Turske.
Notica o Agenciji

Nitravel.doo je počelo sa radom 21.02.2003. godine, i upravo slavimo 10 godina uspešnog rada. Prvobitna zamisao osnivača i direktora preduzeća, Predraga Stankovića, bila je da otvori malu, porodičnu turističku agenciju. Međutim, desilo se to, da je mala agencija porasla, ima nekoliko puta više turističkih radnika, ali jedna stvar se nije promenila ostala je ona ista “Porodična agencija za porodične ljude.


Komentari na ponudu0