19.7 Zakintos! 10.noći sa prevozom 219€, 920 dinara odmah, i 211€ doplata u Agenciji na rate u dinarskoj protivvrednosti. Hotel Andreolas (1/2) Zakintos! Hotel Andreolas. Summer party letovanja na ostrvu kornjača

Extra ponuda

920 Kupi

doplata Agenc.na rate 225 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 26.550 din)

5 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20131004

Barcino Tours doo

Bgd,Desanke Maksimovic 2/1, Vračar

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Ostrvo Zakintos, morska planeta kornjača, sa nizom plaža kao iz snova. Plaža u pećini sa kristalno čistom vodom, peščana plaža u uvali sa nasukanom olupinom broda, plaža sa ......

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi uz plaćenu ugovorenu doplatu Agenciji, za uslugu letovanje na bazi deset noćenja u Hotelu Andreolas u mestu Laganosu na Zakintosu (mogućnost rata prema Uslovima plaćanja Organizatora Puta)
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa idu dve odrasle osobe
 • Soba je dvokrevetna(bez kuhinje)
 • Možeš kupiti 1.Kupon i jedan da pokloniš
 • Ulazak u studio-posle 15,30h, izlazak u 9h
 • Cenovnik Organizatora puta: Hotel Andreolas (kod upoređivanja sa cenom po cenovniku, na tu cenu, dodajte cenu prevoza Trajektom od 15e, i cenu Busa od 110e koje su kod nas već uračunate)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u Hotelu Andreolas na bazi najma sobe na 10 noćenja.
 • Uslugu autobuskog prevoza i trajekta na relaciji N.Sad/Beograd – Laganos – Beograd/N.sad
 • Usluge: vodiča-pratioca grupe
 • Usluge: predstavnika agencije u Laganosu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Programom nenavedene usluge(klima, sef itd), individualne i ostale troškove putnika.

Kupovinom Kupona kupac prihvata Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, vlasnik Kupona je u obavezi da u roku od 48.časova (72.č. vikendom) kontaktira Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovori sklapanje Ugovora o putovanju.
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta

Ostrvo Zakintos

Zakintos (grč. Ζάκυνθος, eng. Zante) je jedno od nekoliko najlepših grčkih ostrva, najjužnije i treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Nalazi se na samo 8,5 km južno od Kefalonije, i na 9,5 km od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže kako sa drugih Jonskih ostrva tako i sa kopnenog dela Grčke. Ukoliko krenete put Zakintosa očekujte lep odmor. Ostrvo sa izrazito bujnom vegetacijom što ga izdvaja od ostalih. Na nekim mestima se engleska trava graniči sa prefinjenim morskim peskom. Voda je providna i čista, a more plitko i do 50 metara od obale.

Laganas

Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 7km od aerodroma i 8 km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom životu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5 km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Laganas je najveće, najživlje i najpopularnije turističko mesto ostrva. Vodeni sportovi su ograničeni zato što "Caretta Caretta" kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja.

Program putovanja:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan - 11. dan: Zakintos - dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Zakintos - napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Uslovi plaćanja:

- 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
- Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2013. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2013. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
- Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

Hotel Andreolas

Hotel Andreolas se nalazi na samoj plaži i na oko 300 metara od centra Laganasa. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe poseduju TV aparat, klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, mini frižider, kupatilo i terasu. U sobama nema kuhinja. U okviru kompleksa nalazi se bazen sa ležaljkama čije je korišćenje besplatno za goste hotela, pool bar, recepcija sa sefom čija se upotreba plaća na licu mesta, prostrani foaje, restoran pored bazena, manjačnica, Wi Fi, parking.
GPS koordinate ovog objekta su: Gps 37o43'43,00''N, 20o52'24,59''E

Napomena:

Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Turistička agencija Barcino Tours je osnovana 2003. godine. Za proteklih deset godina namećemo se kao jedna od vodećih agencija u Srbiji u sferi organizacije turističkih putovanja. Danas smo moderna  agencija sa četiri poslovnice, u Beogradu, Novom Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Nišu. Potvrde korisnika naših usluga daju nam za pravo da sebe smatramo iskusnim i pouzdanim organizatorom putovanaja u zemlji i inostranstvu. Vremenom smo se specijalizirali za grčko i bugarsko primorje, smeštaj gostiju u Vrnjačkoj Banji, individualna putovanja, organizaciju studentskih i djačkih ekskurzija i rekreativnih nastava, letnjih škola jezika širom sveta. Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 186  izdatu 10.02.2010.godine.Komentari na ponudu0