21jun Laganos! 10.noći sa prevozom- 139€, 990din.odmah,i 130€ dopl.u Agen.na rate u dinarskoj protivvrednosti.Grčka, Zakintos,u studiu1/2;1/3 ili app.mezon.1/4;1/5 Zakintos ostrvo, a morska planeta kornjača, sa nizom plaža kao iz snova

 • VREDNOST
  15.940 din
 • POPUST
  -2%
 • UŠTEDA
  -390 din
 • PDV je uračunat u cenu
990 Kupi

doplata Agenc.na rate 130 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 15.340 din)

8 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20130619

Barcino Tours doo

Bgd,Desanke Maksimovic 2/1, Vračar

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Ostrvo Zakintos, morska planeta kornjača, sa nizom plaža kao iz snova. Plaža u pećini sa kristalno čistom vodom, peščana plaža u uvali sa nasukanom olupinom broda, plaža sa belim peskom, plaža ... kornjače, delfini, crkvice i masline, orhideje i vino… Zakintos je obećavajući spektakl zabava za sve one koji je traže!

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi uz plaćenu ugovorenu doplatu Agenciji, za uslugu letovanje na bazi deset noćenja u vili Spiros ili Stella u mestu Laganosu na Zakintosu(mogućno-st rata prema uslovima plaćanja Barcino Toursa)
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa ide, onaj broj odraslih osoba, koliki je broj kreveta u studiu, odnosno u app.mezonete koji se zakupljuje. 
 • Možete birati Studije 1/2 ili 1/3, ili apartman mezonete 1/4 ili 1/5
 • Dete do 2,99 godine letuje besplatno(deli krevet i sedište) uz uslov da skupa ide, uz onaj broj odraslih osoba, koliki je broj kreveta u studiu, odnosno u apartman mezonete koji se zakupljuje.
 • Možeš kupiti 1.Kupon i 4.da pokloniš
 • Ulazak u studio-posle 15,30h, izlazak u 9h
 • Cenovnik Organizatora puta:  Vila Spiros i Vila Stella 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranoj Vili na bazi najma studia/app.mezonete na 10 noćenja.
 • Uslugu autobuskog prevoza i trajekta na relaciji N.Sad/Beograd – Laganos – Beograd/N.sad
 • Usluge: vodiča-pratioca grupe
 • Usluge: predstavnika agencije u Laganosu

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja

Programom nenavedene usluge, individualne i ostale troškove putnika.

Kupovinom Kupona kupac prihvata Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po uplati novca za Kupon, vlasnik Kupona je u obavezi da u roku od dva dana kontaktira agenciju Barcino Tours na telefon  011 3 112 112   i sklopi Ugovor o putovanju.
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Barcino Toursom u predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Barcino Tours

Ostrvo Zakintos

Zakintos (grč. Ζάκυνθος, eng. Zante) je jedno od nekoliko najlepših grčkih ostrva, najjužnije i treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Nalazi se na samo 8,5 km južno od Kefalonije, i na 9,5 km od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže kako sa drugih Jonskih ostrva tako i sa kopnenog dela Grčke. Ukoliko krenete put Zakintosa očekujte lep odmor. Ostrvo sa izrazito bujnom vegetacijom što ga izdvaja od ostalih. Na nekim mestima se engleska trava graniči sa prefinjenim morskim peskom. Voda je providna i čista, a more plitko i do 50 metara od obale.

Laganas

Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 7km od aerodroma i 8 km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom životu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5 km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Laganas je najveće, najživlje i najpopularnije turističko mesto ostrva. Vodeni sportovi su ograničeni zato što "Caretta Caretta" kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja.

Program putovanja:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan - 11. dan: Zakintos - dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Zakintos - napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Vila Spiros 

Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do peščane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom. U ponudi imamo deset apartmana različite strukture. Trokrevetne i četvorokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne mezonete, kao i šestokrevetne i petokrevetne duplekse. Prostrani trokrevetni i četvorokrevetni studiji nalaze se u visokom prizemlju. Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe u potkrovlju, sobe su povezane spiralnim stepeništem i svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Šestokrevetni dupleksi nalaze se u visokom prizemlju, poseduju prostranu dnevnu sobu i dve spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV aparat, Wi-Fi, TWC, i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 6 eura po danu. Iza same vile nalazi se bazen čije korišćenje nije omugućeno.

GPS koordinate ove vile su: 37o43'32,40'' N i 20o51'43,69'' E.

Vila Stella

Vila Stella se nalazi u mirnom delu Laganasa na samo 20m od duge peščane plaže i od najpoznatijeg beach bara u Laganasu Havana Beach-a (poseduje terene za sve sportove na pesku, bar, prostrano dvorište sa udobnim ležaljkama, suncobranima i baldahinima) i na 5minuta hoda od centra grada. U ponudi imamo šesnaest dvokrevetnih i  trokrevetnih studije koji su smešteni u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV aparate, TWC i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje 3 eura po danu. Vila ima svoj privatni parking, roštilj i dečije igralište koje se nalazi u prostranom dvorištu. Čišćenje apartmana se obavlja svakog trećeg dana, dok se posteljina i peškiri menjaju svakog petog dana.

GPS koordinate ove vile su: 37o43'75'' N i 20o52'07,22'' E.

Napomena:

Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Turistička agencija Barcino Tours je osnovana 2003. godine. Za proteklih deset godina namećemo se kao jedna od vodećih agencija u Srbiji u sferi organizacije turističkih putovanja. Danas smo moderna  agencija sa četiri poslovnice, u Beogradu, Novom Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Nišu. Potvrde korisnika naših usluga daju nam za pravo da sebe smatramo iskusnim i pouzdanim organizatorom putovanaja u zemlji i inostranstvu. Vremenom smo se specijalizirali za grčko i bugarsko primorje, smeštaj gostiju u Vrnjačkoj Banji, individualna putovanja, organizaciju studentskih i djačkih ekskurzija i rekreativnih nastava, letnjih škola jezika širom sveta. Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 186  izdatu 10.02.2010.godine.Komentari na ponudu0