Beč, 14.02 - Hotel 3*, 2.noćenja sa doručkom i prevozom uz Kupon po ceni od 79.€ u din.protivvredn. 79.€ Dan zaljubljenih je pravi trenutak da počnete romantični Produženi vikend u čarobnoj Wienni

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranžm.uz kupon 79 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 9.322 din)

7 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140212

T.A. Aqua Bgd Travel

Čumićevo sokače lok. br.138

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Ukoliko tragate za načinom, kako da potpuno uživate u vašoj Ljubavi, na Dan zaljubljenih, odputujte u romantičnu Wiennu, razmazite se i mazite u komforu, nakon dana ispunjenih šetnjama kroz grad i razgledanju znamenitosti!

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa ide dvoje odraslih osoba.
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 79.eura (direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)
 • Polazak iz Beograda
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta
 • Termin putovanja:  14. - 18.02 2014

ARANŽMAN SADRŽI

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • dva noćenja sa doručkom u Beču, u hotelu sa 3* ( doručak kontinentalni-samoposluživanje u 1/2 i 1/3 sobama)
 • razgledanje prema programu
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • individualne troškove
 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje ( 3 eur za odrasle i 1.5 eur za decu do 18 godina)
 • ulaznice i fakultativne izlete

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Beč

Bečlije ga zovu Vienna, Beč je sedište nekad najveće evropske dinastije, koja je dala mnoge kraljeve i careve mnogim evropskim državama, dinastije Hasburgovaca. Beč je bio i glavni grad, nekad najveće centralno evropske države Austrougarske carevine, a danas prelepe Austrije. Beč je grad uspostavljanja evropske kulture, u kome su živeli i stvarali mnogi naučnici i pisci, ili veliki kompozitori, Mocart, Bah, Štraus i mnogi drugi. Beč je grad impozantne arhitekture, velelepnih neponovljivih zdanja kao što je Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer, Opera ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi. 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Polazak u 22:00h sa velikog parkinga Sava centra – savska strana (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Novog Sada u 22.30h( mesto polaska zavisi od broja prijavljenih). Noćna vožnja kroz Madjarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima, radi odmora.

2. dan BEČ-DUNAVSKI TORANJ

U prepodnevnim časovima dolazak u Beč. Panoramsko razgledanje grada i šetnja: Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg. Posle šetnje polazak u hotel. Smeštaj (oko 15h). Nakon kraćeg preporučujemo vam fakultativni posetu Donauturmu (Dunavski toranj) odakle možete uživati u neverovatnom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana je slobodan za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BEČ-ŠENBRUN-PRATER

Doručak. Fakultativni obilazak dvorca Šenbrun -veličanstvena letnja rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska čak 40 soba Austrijske carske porodice, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. Nakon razgledanja dvorca odlazak u najveći zabavni park Prater. U večernjim časovima vam predlažemo fakultativni odlazak na večeru u tipičnoj austrijskoj taverni. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan BEČ- PUTEVIMA SRBA U BEČU 

Doručak. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodno prepodne u Beču ili fakultativna odlazak na turu Putevima Srba u Beču. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Madjarsku i Srbiju sa usputnim pauzama.

5. dan BEOGRAD/NOVI SAD 

Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza. (Kraj usluga)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI : 
1.Šenbrun -u cenu uključen grand obilazak dvorca u trajanju oko 2h u pratnji vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta)- 20 eur
2.Zabavni park Prater –5 eur (uključen prevoz od i do Pratera)
3.Večera u tradicionalnom restoranu- 25 eur 
4. Dunavski toranj -10 eur 
5. Putevima Srba u Beču-7 eur
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
-smeštaj je u Beču u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
HOTE LENAS DONAU 3*- www.lenas-donau.at
HOTEL HADRIGAN 3* - www.birghotels.com/en/hotel_hadrigan 

Napomena:
Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Turistička agencija AQUA travel.doo osnovana je 10.12.2007. posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije zaposlenih. T. A. Aqua travel se bavi organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji i gradovima širom Evrope. Licenca OTP 18/2010Komentari na ponudu0