Beč, 28.03 - Hotel 3*, 1.noć sa doručkom i prevozom uz Kupon po ceni od 54.€ u dinar.protivvrednosti 54.€ Beč, Hotel 3*, jedno noćenje sa doručkom i prevozom

Extra ponuda

300 Kupi

cena aranžm.uz kupon 54 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 6.372 din)

5 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140322

Blue travel world

Smederevo,Trg Republ.1-3

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Beč je grad, koji danas kao retko koji drugi, vraća optimizam svima koji ga posete, nakon tek samo jednog dana ispunjenog šetnjom!

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 54.eura (direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa ide dvoje odraslih osoba.
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Polazak iz Beograda
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta
 • Termin putovanja:  28.03 2014

ARANŽMAN SADRŽI

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
 • Smeštaj u Beču u hotelu 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
 • Obilaske prema programu putovanja,
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana,
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Individualne troškove
 • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Beč

Bečlije ga zovu Vienna, Beč je sedište nekad najveće evropske dinastije, koja je dala mnoge kraljeve i careve mnogim evropskim državama, dinastije Hasburgovaca. Beč je bio i glavni grad, nekad najveće centralno evropske države Austrougarske carevine, a danas prelepe Austrije. Beč je grad uspostavljanja evropske kulture, u kome su živeli i stvarali mnogi naučnici i pisci, ili veliki kompozitori, Mocart, Bah, Štraus i mnogi drugi. Beč je grad impozantne arhitekture, velelepnih neponovljivih zdanja kao što je Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer, Opera ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi. 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD

Sastanak grupe u 21.30 časova, na parkingu Sava centra Polazak u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2. dan BEČ

Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča:Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija...Nakon razgledanja, smeštaj u Hotel 3*. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BEČ-ŠENBRUN-PRATER

Doručak, fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn– veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara I zabavnom parku Prater, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima polzak za Beograd.

4. dan BEOGRAD 

Očekivani dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

CENA FAKULTATIVNOG IZLETA:

Dvorac Schönbrunn 25 €

Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika, koje isti nisu u obavezi da prihvate); 

Napomena:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Blue Travel World je turistička agencija koja u ponudi ima širok spektar destinacija za vaš odmor i uživanje. Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi su i jednodnevni izleti, vikend putovanja, kao i obilasci velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...

U našoj ponudi je i prodaja avionskih karata za destinacije i turistička putovanja po vašoj želji.

Mi pretvaramo vaše snove u realnost - turistički aranžmani Blue Travel World!


Komentari na ponudu0