Etno, Svadba u Golubincima, 31.05, ručak i prevoz uz Kupon po ceni od 19.eura u dinar.protivvrednosti 19.€ Budite uvaženi Svat,na svadbi u Golubincima, tu baš sve čeka na vas, da počne sremački dernek

Extra ponuda

250 Kupi

cena aranžm.uz kupon 19 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 2.242 din)

28 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140530

Enjoy travel

Beograd,Tomazeova 28

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Naravno, da Svatovi ne budu gladni, tu je svadbarski ručak na čijem je meniju: mešano meso ispod sača, sezonska salata, hleb, kolač, kafa, rakija, 1/2L vina + 1/2L kisele vode ili sok

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana po osobi uz Komparativa Kupon je 19.evra u dinarskojprotivvrednosti

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona

ARANŽMAN SADRŽI

 • Autobuski prevoz na relaciji - prema programu
 • Ručak na Salašu ili Restoranu uz sremačku bandu prema programu
 • Ulaznice i turističke posete
 • Usluge turističkog Vodiča
 • Troškove organizacije i realizacije programa

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Individualne troškove putnika,

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica: 
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Svadba
.
jedinstvena atrakcija, u kojoj će te učestvovati kao pravi Svat i uživati u tradicionalnim svadbarskim običajima ovog kraja, kroz svečarsko kićenje svatova ruzmarinom i učestvovanje u "kupovini mlade" i proći kroz još mnoge običaje čuvene sremačke Svadbe... i sve to uz nezaboravni pravi svadbeni ručak, živu svadbarsku muziku i mnogo dobrog raspoloženja uz atmosveru koja se prepričava i pamti.
 
Golubinci 
.
Golubinci su smesteni na raskršću puteva, dovoljno je udaljeno od Novog sada(45.km) i Beograda (39.km), da im ne postane predgađe, zbog čega je zadržao sve čari starog paorskog sela. Golubinci su planski građeni još iz perioda Marije Terezije. Simbol njegovog indentiteta je zamak Šlos sagrađen 1767. године. U centru se nalazi više zgrada koji pripadaju istom periodu, u stilu poznatom pod nazivom Graničarska arhitektura, kao i lepi sakralni objekti, a samo selo i danas sadrži mnoge elemente bogate Paorske kulture.
.
Karađorđe

Posle sloma Prvog srpskog ustanka 1813, u njemu je boravio Karađorđe sa porodicom. On je spas potražio u Zemunu, zatim u manastiru Fenek, a onda i u Šlosu, gde mu se pridružilo nekoliko ustaničkih vođa. Iz dvorca je 10. novembra 1813. odveden u Petrovaradinsku tvrđavu. 

Betovenova ljubavnica
.
Iz Beča je u Golubince dolazio Ludvig van Betoven, i to da bi se u Šlosu sastajao sa Žanet d‘Hontar, svojom prvom ljubavi, koja se preselila u Srem nakon što se udala za kapetana Fon Greta.  U jednoj njihovoj prepisci koja se čuva u muzeju u Bonu, Žanet je detaljno nacrtala put do Golubinaca i izgled dvorca, pa se pretpostavlja da je Betoven bar jednom dolazio.
.
Program puta

23.11, Beograd – Golubinci- Beograd. Sastanak grupe na unapred dogovorenom mestu. Polazak u 11.h autobusom prema GolubincimaDolazak u Golubince. Razgledanje pravoslavne i katoličke crkve u centru mesta, poseta dvorcu Šlosi i crkvi Vodice u kojoj se svake godine održava istoimena likovna kolonija. Ukoliko vremenske prilike dozvoljavaju, predvidjen je odlazak do tzv. Vagana – kućica pod zemljom. Po završetku ovih turističkih razgledanja, odlazak na salaš ili u restoran gde se organizuje pravi svadbeni ručak (meni: mešano meso ispod sača, sezonska salata, hleb, kolač, kafa i piće * rakija kao aperitiv, 1/2 l vina + 1/2 l kisele vode ili sok). U dogovoreno vreme se objavljuje fajront i polazi autobusom za Beograd. Dolazak u večernjim ili noćnim satima, u zavisnosi od raspoloženja "svatova" 

Napomene:

 

- Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
 

Notica o Agenciji

ENJOY TRAVEL osnovan je 2006. godine, od strane ljudi sa dve decenije dugim iskustvom u turizmu, kao i od mladih snaga sa svezim idejama. Poceli smo drugacijim pristupom, u skladu sa nasom misijom, da vam predstavimo našu ljubav prema putovanjima, da se ne bavimo turistima, vec da stvaramo prijatelje, da vam omogucimo da putujete sa osmehom.

 Komentari na ponudu0