Istanbul, 26.jun sa dva noćenja i prevozom, uz Kupon po ceni od 89.€ u dinarskoj protivvrednosti 89.€ Istanbul, grad velikih ljubavi, 26.jun Hotel 3*, dve noći sa doručkom i bus prevozom

Extra ponuda

300 Kupi

cena aranžm.uz kupon 89 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 10.502 din)

23 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140624

Blue travel world

Smederevo,Trg Republ.1-3

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Saznajte,zašto je ovaj grad mnogo više od Svete Sofije, palate Topkapi, Plave džamije ili Kapali čaršije,uz misterije neprespavanih haremskih noći

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 89.eura (direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Polasci iz Beograda, 26.06.2014
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta

ARANŽMAN SADRŽI

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
 • Smeštaj u Istanbulu Hotelu 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, na bazi dva noćenja sa doručkom
 • Obilaske prema programu putovanja
 • Uslugu lokalnog vodiča
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Doplatu za Fakultativne obilaske i ulaznice
 • Doplatu za Međunarodno putno osiguranje
 • Individualne troškove

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Način plaćanja: 

1. 40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana: gotovinski najkasnije 10 dana pre početka aranžmana .

2. Potrošačkim kreditima Alfa banke do 60 meseci odlozenog plaćanja

Istanbul

Naziv grada Istanbul, potiče od grčke reči "εἰς τὴν Πόλιν"- što bi u slobodnom izgovoru bilo kazano kao - istan poli (u gradu). Kostantiniyye-je bilo zvanično ime grada u Turskoj carevini sve vreme carstva, do 1923.g. Grad je osnovan u četvrtom veku, pod latinskim imenom "Nova Roma", a od tad je često zvan i "Secunda Roma"- drugi Rim, a podignut je na temeljima starog grada Vizantiona, a sam grad je Srbima poznat pod imenom Carigrad ili Konstaninopolj.

Grad Carigrad je osnovao i izgradio jedan od najvećih careva rimske imperije, Konstantin Veliki,(izdao edikt kojim je "ozvaničio" Hrišćanstvo kao jednu od zvaničnih religija Imperije). Carigrad je jedini grad na svetu, koji se prostire na dva kontinenta (Evropa i Azija), a danas je to grad sa dominantnom istočnom kulturom i islamskom religijom, ali u kome su i danas vidljivi tragovi različitih višehiljadugodišnjih prohujalih kultura i religija, od antičkih do hrišćanske. Od petog veka je prestonica jednog dela rimskog carstva(Istočnog), a potom prerastanjem rimskog u Vizantijsko carstvo, u njegovu prestonicu, gde su "stolovali" brojni hrišćanski Rimski carevi, a od 1453.godine i turski sultani, postavši i mesto novog uspona jednog novog svetskog carstva, Otomanskog carstva. Ovaj grad je mnogo više od Svete Sofije, palate Topkapi, Plave džamije ili Kapali čaršije, ... Istanbul krase i lepa predgrađa sa starim vilama, i niz ribarskih mesta na Crnom moru, mostovi na Bosforu, Beglerbeg palata, šetalište Uškudar sa Kizil kulom ...

Program puta

(Gore navedeni Termin, označava datum polaska iz Beograda)

PRVI DAN – sastanak grupe 14,30h, polazak autobusa u poslepodnevnim časovima sa parkinga Sava Centra u Beogradu. (oko 15:00) Noćna vožnja preko Bugarske,sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

DRUGI DAN Istanbul – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Poseta Marmara forumu, jednom od najvećih i najopremljenijih tržnih centara u Evropi.  Smeštaj u hotel. Panoramsko razgledanje grada u popodnevnim satima:  prelazak Zlatnog roga iz istorijskog evropskog Istanbula u moderan evropski grad, prelazak Bosfora na azijsku stranu, poseta vidikovcu Čamlidža. Povratak u hotel i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanog odlaska u nargila bar. Noćenje.

TREĆI DAN Istambul doručak Doručak. Fakultativni izlet - obilazak Vaseljenske (Carigradske) patrijaršije. Obilazak impozantne Dolmabahče palate – poseta poslednjem sedištu sultana i obilazak Selamluka. Fakultativno Krstarenje Bosforom (razgledanje grada sa Bosfora: Dolmabahče palata, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumeli hisar, bosforski mostovi, Vojna akademija, Beylerbeyi palata, Devojačka kula…) – odnosno krstarenje i poseta Prinčevskim ostrvima. Nakon krstarenja slobodno vreme za obilazak Taksim trga, Egipatskog bazara i Kapali čaršije. U večernjim satima organizovani fakultativni odlazak na “Tursko veče” - večera u nacionalnom restoranu sa tradicionalnim plesnim ansamblima i trbušnim plesačicama. Noćenje.

ČETVRTI DAN. Istanbul - Beograd. Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenitosti Istanbula: Konstantinov stub, Cisterna – podzemna palata, trg Hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Zmijski stub, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekada najveća hrišćanska crkva sveta, Topkapi palata – sedište Osmanlijske imperije. Slobodno vreme do odlaska u tržni centar Historia do večernjih sati, kada je planiran polazak autobusa prema Beogradu. Noćna vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora.

PETI DAN : Beograd. Očekivani dolazak u Beograd u ranim popodnevnim časovima.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:  Obilazak Aja Sofije, Plave Dzamije i Top Kapi palate (ulaznice i vodic) - 50€, (min 20 osoba), Fakultativno krstarenje Bosforom - 25€ (min 30 osoba),  (min 20 osoba) (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika, koje isti nisu u obavezi da prihvate)

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Za ovaj program ne postoji mogućnost korisćenja sopstvenog prevoza.

Napomena:

- Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
- Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
- Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Blue Travel World je turistička agencija koja u ponudi ima širok spektar destinacija za vaš odmor i uživanje. Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi su i jednodnevni izleti, vikend putovanja, kao i obilasci velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...
U našoj ponudi je i prodaja avionskih karata za destinacije i turistička putovanja po vašoj želji.
Mi pretvaramo vaše snove u realnost - turistički aranžmani Blue Travel World!


Komentari na ponudu0