Kupon za: Istanbul sa tri noćenja i avioprevozom, uz Kupon po ceni od 199.€ u dinarskoj protivvrednosti (polasci 12.09/ 19.09/ 26.09/ 03.10/ 10.10/ 17.10/ 24.10/ 31.10 2014) 199.€ Istanbul AVIO, Hotel 3*(u centru, tri noći, doručak i avio prevoz sa uključeni taksama)

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranž.uz kupon 199 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 23.482 din)

33 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140721

Blue travel world

Smederevo,Trg Republ.1-3

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Nekadašnja prestonica tri velika carstva, rimskog, vizantinskog i osmanskog, grad na dva kontinenta, na dva sveta ...

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 199.eura za hotel 3* ili 229.eura za hotel 4*(direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Polazci iz Beograda 12.09/ 19.09/ 26.09/ 03.10/ 10.10/ 17.10/ 24.10/ 31.10 2014
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta

ARANŽMAN SADRŽI

 • Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd sa uključenim Avio Taksama
 • Ručni prtljag 7kg i dodatni prtljag 20kg
 • Transfere na relaciji Aerodrom – hotel – Aerodrom u Istanbulu
 • 3 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu 3* ili 4* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u centru Istanbula
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge lokalnih vodiča

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Doplatu za Fakultativne obilaske i ulaznice
 • Doplatu za Međunarodno putno osiguranje
 • Individualne troškove

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

U ponudi su hoteli 3* 199.€, hoteli 4* 229€, sa doručkom i avio prevozom

Polasci 12.09/ 19.09/ 26.09/ 03.10/ 10.10/ 17.10/ 24.10/ 31.10/ 2014 

Istanbul

Naziv grada Istanbul, potiče od grčke reči "εἰς τὴν Πόλιν"- što bi u slobodnom izgovoru bilo kazano kao - istan poli (u gradu). Kostantiniyye-je bilo zvanično ime grada u Turskoj carevini sve vreme carstva, do 1923.g. Grad je osnovan u četvrtom veku, pod latinskim imenom "Nova Roma", a od tad je često zvan i "Secunda Roma"- drugi Rim, a podignut je na temeljima starog grada Vizantiona, a sam grad je Srbima poznat pod imenom Carigrad ili Konstaninopolj.

Grad Carigrad je osnovao i izgradio jedan od najvećih careva rimske imperije, Konstantin Veliki,(izdao edikt kojim je "ozvaničio" Hrišćanstvo kao jednu od zvaničnih religija Imperije). Carigrad je jedini grad na svetu, koji se prostire na dva kontinenta (Evropa i Azija), a danas je to grad sa dominantnom istočnom kulturom i islamskom religijom, ali u kome su i danas vidljivi tragovi različitih višehiljadugodišnjih prohujalih kultura i religija, od antičkih do hrišćanske. Od petog veka je prestonica jednog dela rimskog carstva(Istočnog), a potom prerastanjem rimskog u Vizantijsko carstvo, u njegovu prestonicu, gde su "stolovali" brojni hrišćanski Rimski carevi, a od 1453.godine i turski sultani, postavši i mesto novog uspona jednog novog svetskog carstva, Otomanskog carstva. Ovaj grad je mnogo više od Svete Sofije, palate Topkapi, Plave džamije ili Kapali čaršije, ... Istanbul krase i lepa predgrađa sa starim vilama, i niz ribarskih mesta na Crnom moru, mostovi na Bosforu, Beglerbeg palata, šetalište Uškudar sa Kizil kulom ...

Program puta

(Gore navedeni Termin, označava datum polaska iz Beograda)

PRVI DAN – Beograd - Istanbul : Sastanak putnika na Aerodromu ‘’ Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. Let za Istanbul. Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

DRUGI DAN Istanbul : Doručak. Fakultativni obilazak centra Istanbula sa lokalnim vodičem: Trga Sultan Ahmed, nekadašnjeg Antičkog hipodroma, obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi dvorca... Šetnja do Kapali čaršijeSlobodno vreme za shoping i individualne aktivnosti.  Povratak u hotel.   NOĆENJE.

TREĆI DAN Istanbul: Doručak. Dan za individualni obilazak grada i šoping. Fakultativni obilazak palate Dolma Bahče - poslednja rezidencija otomanskih sultana. . U podnevnim satima fakultativnokrstarenje Bosforom (nezaboravan doživljaj koji Vam u potpunosti dočarava veličanstvenost Istanbula – mnoge građevine se najbolje vide sa mora: Vojna akademija, Devojačko ostrvo, vožnja između dva kontinenta verovatno najvažnijim moreuzom sveta).NOĆENJE

ČETVRTI DAN. Istanbul - Beograd : Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodrome. Let za Beograd.

Cene fakultativnih izleta: Top Kapi, Plava Džamija, Aja Sofija) – 50€, Krstarenje Bosforom 25€, Dolma Bahče sa ulaznicom 30€ (min 15 putnika u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika, koje isti nisu u obavezi da prihvate)

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Način plaćanja:
40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana: gotovinski najkasnije 10 dana pre početka aranžmana .
Potrošačkim kreditima Alfa banke do 60 meseci odlozenog plaćanja

Napomena:

- Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
- Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
- Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Blue Travel World je turistička agencija koja u ponudi ima širok spektar destinacija za vaš odmor i uživanje. Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi su i jednodnevni izleti, vikend putovanja, kao i obilasci velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...
U našoj ponudi je i prodaja avionskih karata za destinacije i turistička putovanja po vašoj želji.
Mi pretvaramo vaše snove u realnost - turistički aranžmani Blue Travel World!


Komentari na ponudu0