Kupon za: Krf,25.jul,Dassia/Savoldis ili Mirabelo(1/2),sa prevozom 10.noći,po osobi,uz Kupon 207.€ u dinarskoj protuvrednosti(ili ovim Kuponom ostvarite popust od 10% na sve Aranžmane za sve termine) (171€-1/3) Krf,10.noći sa prevozom (207€-1/2)

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranž.uz kupon 207 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 24.426 din)

19 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140721

Nitravel

Svetozara Markovića 20 18000 Niš

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Krf je za sigurno je jedno od najlepših grčkih ostrva, ostrvo za uživanje u odmoru, u pogledu, u istoriji i u otvorenošću vaših domaćina

Napomene uz ovu ponudu

Ovaj Kupon od 500.dinara po osobi, možete upotrebiti za 25.07. 2014. ili po izboru i za neku drugu smenu, ili opciju druge Vile ili krevetnosti, do popune raspoloživih kapaciteta apartmana ili studija, ove Agencije na Krfu, za direktno ostvarivanje popusta od 10% na regularnu cenu(pogledajte link) Aranžmana.

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide onaj broj odraslih osobe koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Možeš kupiti 1.Kupon za sebe i kupiti onaj broj kupona, koliko ima preostalih kreveta u odabranom smeštaju, da ih poklonite saputnicima.

Cena Aranžmana za 25.07 2014g. po osobi sa prevozom uz Kupon je 207.eura, za boravak u 1/2 (opciju smeštaja u kući Savolidis ili Marabello), prema raspoloživim kapacitetima, uz mogućnost rata prema uslovima plaćanja Organizatora puta

Cenu Aranžmana ne plaćate nama već direktno Organizatoru puta/ T.Agenciji (mogućnost rata prema  Uslovima plaćanja)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Uslugu autobuskog prevoza na relaciji N.Sad/Bgd – Krf/Dassia – N.Sad/Bgd
 • Smeštaj po izboru u htl app Mirabello ili Kući Savolidis, na bazi najma odabranog studia, 1/2 na 10 noćenja.
 • Organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplata za korišćenje klime iznosi 5€/d
 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta

Ako vam ne odgovara ovaj konkretni Aranžman, Vi izaberite bilo koji drugi ove Agencije u ovom mestu, jer klikom na KUPI, i kupovinom ovog Kupona za 25.jul, vi ga možete upotrebiti i za ostvarivanje 10% popusta na Regularnu cenu, prema cenovniku konkretne Agencije, i na svaki drugi Aranžman, smenu ili opciju smeštaja, u ovom mestu.

Pogledajte ponudu na  linku i odaberite Aranžman koji vam odgovara.

Kuće u ponudi ovog Organizatora puta za Krf: Kuća SAVOLIDIS, htl-app MIRABELLO 
Termini smena: 25.07 04.08 24.08 03.09 13.09 14.08
Pogledajte link sa cenama prevoza

Notica

Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana
.
Ostrvo Krf

Krf(Κέρκυρα /Керкира), Drugo po veličini, od sedam većih ostrva u Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog i naslanja se na Jadransko, gde ga samo kanal širine 3km deli od kopna Albanije, ali za sigurno je jedno od najlepših grčkih ostrva. 

Program putovanja
 .
1.-2. dan Novi Sad-Krf, Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa parkinga hotela „Sajam“, iz Beograda u 14:00h sa parkinga Sava Centra, savska strana, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Igumenicu u ranim jutarnjim satima. Vožnja trajektom do ostrva, oko 90 minuta. Transfer do letovališta. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.
3.- 12. dan Krf Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.
12./13. dan Krf–Novi Sad, Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 14:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.
.
Dassia 
.
Nekada malo ribarsko selo na sunčanim plažama, udaljeno od Krfa 12km. Danas jedno od omiljenih letovališta na ostrvu, pruža mnoge mogućnosti zabave. Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u mnogim tavernama, lepoti dugih peskovitih plaža opasanih zelenilom, mogućnošću bavljenja sportovima na vodi, gostoljubivosti domaćina, disko klubovima i drugim mogućnostima za zabavu i opuštanje, koji će sigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.

HTL-APP Mirabello

Lokacija: 5 minuta hoda od mora, na blagoj uzvišici, iznad puta, u širem centru Dasije. 
Sadržaji: Bazen, bar pored bazena, predivna velika terasa kao dvorište koja ima perfektan pogled na Dasiju, more I glavni grad.
Smeštaj: Studiji za dve osobe,studiji za dve osobe sa pomoćnim ležajem I apartmani za cetiri osobe. Smeštaj je u prizemlju i na prvom spratu. Ukoliko vam je spratnost bitna, molimo da se o tome raspitate pre rezervacije aranžmana.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl ležajevi. U slučaju korišćenja sobe kao trokrevetne, u velike studije dodaje se standardan treći ležaj.
Klima: Doplata za klimu iznosi 5 eur dnevno.
Koordinate: 39°40’59.29”N / 19°50’08.28”E

Kuća Savolidis

Lokacija: 3 minuta hoda do plaže 
Sadržaji: Bazen, bar pored bazena.
Smeštaj: Studiji za dve osobe, apartmani za dve, tri i četiri osobe i dupleks apartmani u prizelju na prvom i drugom spratu.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl ležajevi..
Klima: Doplata za klimu iznosi 5 eur dnevno
Koordinate: 39°41’00.13”N / 19°50’19.27”E

Način plaćanja

ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate, 30% za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska - gotovinski, 
na rate, kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina,kreditom kod poslovnih, banaka, administrativnom zabranom preko platnog spiska, čekovima građana do 15. decembra 2014. (avans 40%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put, kamata na deponovane čekove iznosi 1.5% na mesečnom nivou).
Dete do navršene dve godine(1,99g) letuje besplatno(deli krevet) uz onaj broj odraslih, za koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
Za dete od druge do 9,99 godina, uz onaj broj odraslih koliko ima kreveta u odabranom smeštaju, uz doplatu od 70€ (ima sedište a deli krevet)
Za dete do 11,99.godina prevoz je 70€

Ulazak u studio-posle 14h, izlazak u 9h

Napomena:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Nitravel.doo je počelo sa radom 21.02.2003. godine, i upravo slavimo 10 godina uspešnog rada. Prvobitna zamisao osnivača i direktora preduzeća, Predraga Stankovića, bila je da otvori malu, porodičnu turističku agenciju. Međutim, desilo se to, da je mala agencija porasla, ima nekoliko puta više turističkih radnika, ali jedna stvar se nije promenila ostala je ona ista “Porodična agencija za porodične ljudeKomentari na ponudu0