Kupon za: Parga, 25.jul, u sve tri kuće std.1/3,sa prevozom,10.noći uz Kupon po osobi 171.€ u dinarskoj protuvrednosti(ili ovim Kuponom ostvarite popust od 10% na sve Aranžmane i Smene u sve tri Vile) (1/3-171€) 25.7,tri vile,10n.sa prevozom(1/2-198€)

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranž.uz kupon 171 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 20.178 din)

30 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140721

Nitravel

Svetozara Markovića 20 18000 Niš

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Sa tri svoje plaže i dve u okolini, od kojih ne znamo koja je lepša, ca brdovitim centrom, punim stepenica, kaldrme i kocke...

Napomene uz ovu ponudu

Ovaj Kupon od 500.dinara po osobi, možete upotrebiti za 25.07. 2014. ili po izboru i za neku drugu smenu, ili opciju druge Vile ili krevetnosti, do popune raspoloživih kapaciteta apartmana ili studija, ove Agencije u Pargi, za direktno ostvarivanje popusta od 10% na regularnu cenu(pogledajte link) Aranžmana.

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide onaj broj odraslih osobe koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Možeš kupiti 1.Kupon za sebe i kupiti onaj broj kupona, koliko ima preostalih kreveta u odabranom smeštaju, da ih poklonite saputnicima.

Cena Aranžmana za 25.07 2014g. po osobi uz Kupon je 171.eura, za boravak u studio 1/3 (opciju smeštaja u kući Aristea, Billis ili Two brothers/Parga ), sa uključenim bus prevozom, prema raspoloživim kapacitetima, uz mogućnost rata prema uslovima plaćanja Organizatora puta

Cenu Aranžmana ne plaćate nama već direktno Organizatoru puta/ T.Agenciji (mogućnost rata prema  Uslovima plaćanja)

ARANŽMAN OBUHVATA

 1. Prevoz turističkim autobusom (klima, audio-video oprema)
 2. Smeštaj u izabranom objektu
 3. Organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 1. Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 2. Individualne troškove
 3. Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Ako vam ne odgovara ovaj konkretni Aranžman, Vi izaberite bilo koji drugi ove Agencije u ovom mestu, jer klikom na KUPI, i kupovinom ovog Kupona za 25.jul, vi ga možete upotrebiti i za ostvarivanje 10% popusta na Regularnu cenu, prema cenovniku konkretne Agencije, i na svaki drugi Aranžman, smenu ili opciju smeštaja, u ovom mestu.
 Pogledajte ponudu Aranžmana na ovom linku i odaberite onaj koji vam odgovara.
 
Kuće u ponudi ovog Organizatora puta za Pargu: Kuća ARISTEA, Kuća TWO BROTHERS, Kuća BILLIS 
 
Termini smena: 25.07 04.08 24.08 03.09 13.09 14.08
 
Pogledajte link sa cenama prevoza 

Notica:

Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana

Parga

Lepa i prelepa, gizdavica naša i miljenica Parga! O njoj pljušte sve sami epiteti! Sa tri svoje plaže i dve u okolini, od kojih ne znamo koja je lepša, ca brdovitim centrom, punim stepenica, kaldrme i kocke... Prelepe kafanice sakrivene su u uskim ulicama, među starim kućama, romantična atmosfera na vrhu tvrđave koja gleda na sva tri zaliva i toliko istorije u Pargi i njenoj okolini prosto će Vas ostaviti bez daha. Parga je ono mesto kome ćete se uvek rado vraćati.

Program putovanja

1.-2. dan Novi sad-Parga - Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa parkinga ispred hotela „Sajam“, iz Beograda u 14:00h sa parkinga Sava Centra, savska strana, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Zbog konfiguracije terena autobus staje u za to određen deo grada, a stvari i putnici se prevoze kombijem najbliže smeštajnom objektu. Usluga po programu. Noćenje.
3.- 12. dan  Parga - Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.
12./13. dan Parga–Novi sad - Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 15:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate.
Kraj programa.

Način plaćanja

Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate, 30% za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska - gotovinski, na rate, kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditom kod poslovnih banaka, administrativnom zabranom preko platnog spiska, čekovima građana do 15. decembra 2014. (avans 40%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put)

Kuća Aristea

Lokacija: U srcu Parge, kod crkve i škole, na 5 minuta hoda od doka, 7 minuta hoda od gradske plaže, 7 minuta od šetališta. 
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na prvom spratu kuće
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl ležajevi.
Klima: Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno.

Kuća Billis

Lokacija: 5 minuta hoda od male gradske plaže, 7 minuta od velike, 10 minuta od doka
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. 
Oprema: Kuhinjski blok,  televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl  ležajevi.
Klima: Korišćenje klime je bez doplate.

Kuća Two Brothers

Lokacija : U centru Parge, na par minuta hoda od crkve, oko 5 minuta šetnje do gradske plaže
Smeštaj : Studiji za dve i tri osobe.
Oprema : Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi : Klasični single i francuski ležajevi
Klima : Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur
.
Deca do 1,99.god. ne plaćaju, dele krevet/sedište uz onaj broj odraslih osoba, koliki je broj kreveta u studiu, odnosno u apartmanu koji se zakupljuje.
Deca do 9,99.godina uz doplatu od 60e (imaju sedište/dele krevet)pod uslovom da skupa ide, onaj broj odraslih osoba, koliki je broj kreveta u studiu, odnosno u apartmanu koji se zakupljuje. 

Ulazak u studij posle 14h, izlazak u 9h

Napomena:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Nitravel.doo je počelo sa radom 21.02.2003. godine, i upravo slavimo 10 godina uspešnog rada. Prvobitna zamisao osnivača i direktora preduzeća, Predraga Stankovića, bila je da otvori malu, porodičnu turističku agenciju. Međutim, desilo se to, da je mala agencija porasla, ima nekoliko puta više turističkih radnika, ali jedna stvar se nije promenila ostala je ona ista “Porodična agencija za porodične ljude”


Komentari na ponudu0