Kupon za: Pefkohori/Petridis, 01.8,10.noći sa prevozom po osobi za std.1/3 prizemlje uz Kupon je 171.€ u dinarskoj protivrednosti(ili ovim Kuponom ostvarite 10% popusta na druge opcije i termine ovde) 01.8, 11.8 Paralia ili Olympic beach 1/4- 128.€ ili 1/3- 152.€ ili 1/2- 160.€ / 10.noći sa prevozom

Extra ponuda

500 Kupi
10 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140731

Blue travel world

Smederevo,Trg Republ.1-3

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Letovalište je prepuno barova, kafića, taverni, suvenirnica i marketa, a plaža poseduje evropsku plavu zastavicu.

Napomene uz ovu ponudu

Ovaj Kupon od 500.dinara po osobi, možete upotrebiti za 01.08. 2014. ili po izboru i za neku drugu smenu, ili opciju druge Vile ili krevetnosti, do popune raspoloživih kapaciteta apartmana ili studija, ove Agencije u Pefkohoriju, za direktno ostvarivanje popusta od 10% na regularnu cenu(pogledajte link) Aranžmana.

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide onaj broj odraslih osobe koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Možeš kupiti 1.Kupon za sebe i kupiti onaj broj kupona, koliko ima preostalih kreveta u odabranom smeštaju, da ih poklonite saputnicima.

Cena Aranžmana po osobi uz Kupon za opciju smeštaja Hotel Petridis, 01.08.2014 u studiju 1/3 prizemlje, po osobi uz Kupon je 171.€ za polazak iz Beograda. Cenu Aranžmana ne uplaćujete nama već direktno Organizatoru puta/ T.Agenciji (mogućnost rata prema  Uslovima plaćanja)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • najam studija ili apartmana na bazi 10 noćenja po osobi,
 • autobuski prevoz
 • upotrebu klima uređaja
 • tehničko vodjstvo i organizaciju puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu
 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Ako vam ne odgovara ovaj konkretni Aranžman, Vi izaberite bilo koji drugi ove Agencije u ovom mestu, jer klikom na KUPI, i kupovinom ovog Kupona za 01.avg, vi ga možete upotrebiti i za ostvarivanje 20% popusta na Regularnu cenu, prema cenovniku konkretne Agencije, i na svaki drugi Aranžman, smenu ili opciju smeštaja, u Paraliji i Olimpic Beachu. Pogledajte link

Četri Vile u ponudi / SMENE, 1.avg, 11.avg,21.avg, 31.avg, 10.sep, 20.sep. (polazak dan ranije)

Notica: 

Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Paralia

je udaljena 70km od Soluna. nalazi se u oblasti Pieria, u podnožju planine Olimp. Plaža je peščana sa blagim silaskom u more što je pogodno za decu. Poseduje plavu zastavicu (kvalitetan pesak, čista voda i ezbedno kupanje). Korišćenje plaže je besplatno. Ležaljke i suncobrani su na većini mesta besplatni ukoliko koristite usluge tog mesta, to jest ako naručite piće u lokalnom baru na plaži. U svakom slučaju možete postaviti sopstveni suncobran i tu nema ograničenja. Mesto je prepuno barova, kafića, taverni, suvenirnica i marketa.

Prednost je i blizina grada Katerini i Soluna, manastira Meteori i planine Olimp. Ovo nudi brojne mogućnosti ako želite da svoj odmor provedete i van plaže.

Vila Odissya

Vila Odissya se nalazi na pešačkoj zoni 10m od obale. Svi apartmani u vili su renovirani. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije, četvorokrevetne studije i duplexe i petokrevetne duplexe. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju opremljenu posuđem, frižiderom, mini električnim šporetom, TV, klima uređajem (doplata na licu mesta 5€ dnevno) i besplatan Wireless internet. Većina apartmana imaju direktan ili bočni pogled na more. Vila nema sopstveni parking.Posteljina se menja na 5 dana, gosti samostalno održavaju higijenu tokom boravka.

Vila Pralina

Vila Pralina se nalazi na pešačkoj zoni 10m do obale. Svi apartmani u vili su renovirani. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije.Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju opremljenu posuđem, frižiderom, mini električnim šporetom, TV, klima uređajem (doplata na licu mesta 5€ dnevno) i besplatan Wireless Internet.Većina apartmana imaju direktan ili bočni pogled na more. Vila nema sopstveni parking.Posteljina se menja na 5 dana, gosti samostalno održavaju higijenu tokom boravka.

Olympic Beach

Olympic Beach se nalazi na 70km od Soluna, 2km od letovališta Paralia i 6km od grada Katerini. Nalazi se u oblasti Pieria u podnožju planine Olimp. U sastavu ovog letovališta nalazi se velika peščana plaža sa terenima za odbojku i mali fudbal. Plaža ima blagi silazak u more što je pogodno za decu. Pored plaže je i veliko igralište za decu pa je ovo idealno mesto za porodična letovanja. Korišćenje plaže je besplatno.

Ville koje imamo u ponudi su savremeno opremljene, u šetališnoj zoni i u blizini plaže. Studiji i apartmani su prostrani i dobro opremljeni.

Vila Mery

Vila Mery je smeštena u šetaličkoj zoni na Olympic Beachu na 50m od mora. U ponudi imamo petokrevetni duplex na drugom spratu, četvorokrevetni studio u prizmelju, trokrevetne i četvorokrevetne studije na trećem spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju opremljenu frižiderom, mini električnim šporetom i posuđem, terase, TV, klima uređaje (doplaćuju se 5€ dnevno). Vila nema parking. Posteljina se menja na 5 dana, gosti sami održavaju higijenu u apartmanima tokom boravka.

1/5+1 duplex se nalazi na prvom spratu i poseduje dve odvojene spavace sobe i dnevni boravak. U dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje u kome mogu spavati dva deteta. Duplex poseduje kuhinju sa aspiratorom i posuđem, TV, klima uređaj (u dnevnom boravku), sušilicu za veš, kupatilo sa kadom. Terasa ima pogled na šetačku zonu i bočni pogled na more. Ovaj duplex je idealan za veće porodice sa decom.

Vila Tekero

Ova vila poseduje četvorokrevetne apartmane na prvom spratu. Dve odvojene spavaće sobe. Pojedini apartmani poseduju terasu iznad šetačke zone sa pogledom na more.Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju opremljenu posuđem, frižiderom, mini električnim šporetom, TV, klima uređajem (uračunata u cenu).Posteljina se menja na 5 dana, gosti samostalno održavaju higijenu tokom boravka.

Program puta

1.DAN putovanja: BEOGRAD – PARALIA. Polazak autobusa sa parkinga Sava centra u19:00. Vožnja autobusom ka Smederevu. Polazak autobusa iz Smedereva u 20:30.Nastavak putovanja kroz Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radiodmora. Noćna vožnja

2.DAN : PARLIJA – OLYMPIC BEACH. Dolazak u Paraliju u prepodnevnim časovima.Ulazak u smeštajne jedinice posle 13:00. Noćenje.

3-11.DAN: PARALIJA – OLYMPIC BEACH. .Boravak u Smeštajnim jedinicama na bazi izabrane usluge.

12. DAN : PARALIJA – BEOGRAD Napuštanje smeštajnih jedinica do 10:00. Polazak autobusa sa parking u 18:00. Vožnja preko Makedonije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

13. DAN: BEOGRAD Predviđeni dolazak u Smderevo I Beograd u prepodnevim časovima

Popusti

deca do dve godine u pratnji dve punoplatežne osobe GRATIS
deca od 2 do 9 god. U pratnji dve punoplatežne osobe ostvaraju popust
20%
dvoje dece do 7 god na zajedničkom ležaju ostvaruju popust 50%
umanjenje za sopstveni prevoz 20€ po osobi (sem za termine 23.maj, 02, 12.jun, 10. i 20.septembar
Način plačanja:
40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana:
gotovinski najkasnije 10 dana pre početka aranžmana .
putem administrativne zabrane ili čekovima građana bez kamte I uvećanja.
Dospeće poslednje rate Decembar 2014
Potrošačkim kreditima Alfa banke do 60 meseci odlozenog plaćanja

 Napomena:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Blue Travel World je turistička agencija koja u ponudi ima širok spektar destinacija za vaš odmor i uživanje. Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi su i jednodnevni izleti, vikend putovanja, kao i obilasci velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...
U našoj ponudi je i prodaja avionskih karata za destinacije i turistička putovanja po vašoj želji.
Mi pretvaramo vaše snove u realnost - turistički aranžmani Blue Travel World!


Komentari na ponudu0