Kupon za : Tasos,Potos,27.jul,Babis ili Stela(1/2),10.noći sa prevozom, uz Kupon po osobi 189.€ u dinarskoj protuvrednosti(ili ovim Kuponom ostvarite 10% popusta na druge opcije i termine ovde) 171€ Stela1/3(Babis/Stela:1/2-189€)10n.sa prevoz

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranž.uz kupon 189 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 22.302 din)

8 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140721

Nitravel

Svetozara Markovića 20 18000 Niš

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Opusti se u društvu drage osobe po vanredno povoljnoj ceni, okruživati će vas prekrasna priroda ostrva Tasos, tirkizno more i izbor vrhunskih vina.

Napomene uz ovu ponudu

Ovaj Kupon od 500.dinara po osobi, možete upotrebiti za 27.07. 2014. ili po izboru i za neku drugu smenu, ili opciju druge Vile ili krevetnosti, do popune raspoloživih kapaciteta apartmana ili studija, ove Agencije na Tasosu, za direktno ostvarivanje popusta od 10% na regularnu cenu(pogledajte link) Aranžmana.

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide onaj broj odraslih osobe koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Možeš kupiti 1.Kupon za sebe i kupiti onaj broj kupona, koliko ima preostalih kreveta u odabranom smeštaju, da ih poklonite saputnicima.

Cena Aranžmana za 27.07 2014g. po osobi uz Kupon  je 189.eura, za opciju smeštaja u kući Babis ili Stela u studiju 1/2, sa prevozom, prema raspoloživim kapacitetima, uz mogućnost rata prema uslovima plaćanja Organizatora puta

Cenu Aranžmana ne plaćate nama već direktno Organizatoru puta/ T.Agenciji (mogućnost rata prema  Uslovima plaćanja)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Uslugu autobuskog prevoza na relaciji N.Sad/Beograd – Tasos – N.Sad/Beograd
 • Smeštaj u kući Bibis na bazi najma odabranog app/studia na 10 noćenja.
 • Organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Ako vam ne odgovara ovaj konkretni Aranžman, Vi izaberite bilo koji drugi ove Agencije u ovom mestu, jer klikom na KUPI, i kupovinom ovog Kupona za 27.jul, vi ga možete upotrebiti i za ostvarivanje 10% popusta na Regularnu cenu, prema cenovniku konkretne Agencije, i na svaki drugi Aranžman, smenu ili opciju smeštaja, u ovom mestu. Pogledajte link

27.jul 171.€ Stela 1/3 sa prevozom

Kuće na raspolaganju: u Limenaria- Htl-app Anna Beach, a u Potosu- Babis i Stela

Smene: 27.07. 06.08. 16.08. 26.08. 05.09. 15.09.

Notica: 

Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranž na Tasosuman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Tasos

Ovo čudesno ostrvo je prekriveno šumom i maslinjacima, okruženo tirkizno zelenim morem, sa nizom gradića, i svojim biserima Limenarii i Potosom. Gotovo čitavo ostrvo je jedan ogroman muzej sa bogatim zbirkama ostataka iz vremena kada je klasično antičko doba bilo na vrhuncu. Najinteresantniji ostaci starih vremena su pozorište iz 4. veka, akropolj, agora, svetilišta Posejdona i Dionizija i dr. Proverite zašto je kraljica Egipta, Kleopatra, slala svake godine brodove po vino sa Tasosa. Iskoristite povoljne cene iznajmljivanja automobila i obiđite celo ostrvo u jednom danu.

Program putovanja

1.-2. dan Novi Sad - Tasos - Polazak  iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred notela „Sajam“, iz Beograda u 17:00h sa parkinga Sava Centra, savska strana, iz Niša u 21:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš, Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje, preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u  Keramoti. Prelazak trajektom na ostrvo Tasos. Transfer do izabranog mesta. Smeštaj  u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan Tasos - Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan Tasos – Novi Sad Napuštanje smeštajnih kapaciteta u 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 15:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Beograd. Dolazak u Novi Sad predvidjen za rane prepodnevne sate.  Kraj programa.

Limenaria

Limenarija je drugi po veličini grad na ostrvu Tasos koji ima u zimskom periodu oko 3500 stanovnika. Iznad luke se nalazi palata "Palataki", vila porodice Krup. Palata je u lepom borovom parku i stazom se može sići na najlepšu plažu na ostrvu koja se zove Metalia beach. Plaža je velika i malim tunelom je povezana sa još jednom plažom. Ceo prostor iznad plaže je lepo uređen park koji je pun skulptura od mermera, a tu se nalazi i jako stara livnica koja je korišćena do 1960. godine. U mestu se nalazi i poznata umetnička škola i mnogi od umetnika izlažu svoje radove na ovoj plaži... Mesto ima puno prodavnica, kafića, taverni, internet café. Kada je vedro iz ovog mesta najbolje se vidi planina Athos. U Limenariji ćete moći najduže da posmatrate zalazak Sunca.

Htl-app Anna Beach

Lokacija: Na obali
Sadržaji: Restoran, bazen, lepo i veliko dvorište.
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe, apartmani i mezoneti za četiri osobe
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Francuski ležajevi i klasični singl ležajevi.
Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno

Potos

Potos je ljupko primorsko mestašce smešteno na jugozapadnom delu Tasosa. 50km od glavnog grada Limenasa. Idealno je za porodičan odmor, mesto je ispresecano romantičnim uskim ulicama sa bezbroj taverni, kafea, malih grčkih restorana, prodavnica i butika koji ulepšavaju i upotpunjuju boravak u Potosu. Najznačajnija je prelepa peščana plaža sa mogućnošću bavljenja sportovima na vodi, a u čijem zaleđu se nalazi pešačka zona sa prelepim baštama za odmor.

Kuća Babis

Lokacija: Srce Potosa, šetalište, levi deo (kada gledamo od mora), pogled na more zaklanja joj jedan red kuća.
Sadržaji: 
Smeštaj: Studiji za dve osobe, mezoneti za pet osoba.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični francuski i singl ležajevi. 
Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.

Kuća Stela

Lokacija: 7 minuta šetnje od plaže
Sadržaji: Veliko dvorište
Smeštaj: Veliki, prostrani studiji za dve i tri osobe
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasični singl ležajevi. Pomoćni ležaj je fioka koja je veličine standardnog singl ležaja kada se izvuče.
Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.

Način plaćanja

Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate,30% za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska - gotovinski, na rate, kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditom kod poslovnih banaka, administrativnom zabranom preko platnog spiska, čekovima građana do 15. decembra 2014. (avans 40%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put).

Popusti

 • Dete do navršene dve godine letuje besplatno(deli krevet) uz onaj broj odraslih, za koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Za dete od druge do 9,99 godina, uz onaj broj odraslih koliko ima kreveta u odabranom smeštaju, doplata je 45€ (ima sedište a deli krevet)
 • Za dete od 2 do 10 godina na pomoćnom ležaju - popust 30%
 • Za dete do 11,99.godina prevoz je 45€

Ulazak u studio-posle 14h, izlazak u 9h

Napomene:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU
.
Notica o Agenciji
Nitravel.doo je počelo sa radom 21.02.2003. godine, i upravo slavimo 10 godina uspešnog rada. Prvobitna zamisao osnivača i direktora preduzeća, Predraga Stankovića, bila je da otvori malu, porodičnu turističku agenciju. Međutim, desilo se to, da je mala agencija porasla, ima nekoliko puta više turističkih radnika, ali jedna stvar se nije promenila ostala je ona ista “Porodična agencija za porodične ljude”


Komentari na ponudu0