Kupon za: Toroni, Halkidiki.31.jul, Dimitris(A.1/3+1)10.noći sa prevozom uz Kupon po ceni 162.€ u dinarskoj protivrednosti(ili ovim Kuponom ostvarite popust od 10% na sve Aranžmane za sve termine) 162.€ Halkidiki,31.7 Toroni/Dimitris(A1/3+1)10noći

Extra ponuda

500 Kupi

cena aranž.uz kupon 162 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 19.116 din)

19 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140721

Nitravel

Svetozara Markovića 20 18000 Niš

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Toroni grabi simpatije svojim lepim kafićima i kafanicama i plažom nenadmašne lepote, većom i od njega samog.

Napomene uz ovu ponudu

Ovaj Kupon od 500.dinara po osobi, možete upotrebiti za 31.07. 2014. ili po izboru i za neku drugu smenu, ili opciju druge Vile ili krevetnosti, do popune raspoloživih kapaciteta apartmana ili studija, ove Agencije u Toroniju, za direktno ostvarivanje popusta od 10% na regularnu cenu(pogledajte link) Aranžmana.

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide onaj broj odraslih osobe koliko ima kreveta u odabranom smeštaju
 • Možeš kupiti 1.Kupon za sebe i kupiti onaj broj kupona, koliko ima preostalih kreveta u odabranom smeštaju, da ih poklonite saputnicima.

Cena Aranžmana za 31.07 2014g. po osobi uz Kupon je 162.eura, za 10. noći sa prevozom, u Kući Dimitris/aap.1/3+1, prema raspoloživim kapacitetima, uz mogućnost rata prema uslovima plaćanja Organizatora puta

Cenu Aranžmana ne plaćate nama već direktno Organizatoru puta/ T.Agenciji (mogućnost rata prema  Uslovima plaćanja)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Autobuski prevoz
 • najam studija ili apartmana na bazi 10 noćenja po osobi,
 • tehničko vodjstvo i organizaciju puta
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu
 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom
Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.
 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Ako vam ne odgovara ovaj konkretni Aranžman, Vi izaberite bilo koji drugi ove Agencije u ovom mestu, jer klikom na KUPI, i kupovinom ovog Kupona za 31.jul, vi ga možete upotrebiti i za ostvarivanje 10% popusta na Regularnu cenu, prema cenovniku konkretne Agencije, i na svaki drugi Aranžman, smenu ili opciju smeštaja, u ovom mestu. Pogledajte našu ponudu na linku i odaberite onaj koji vam odgovara.

Kuća u ponudi: Dimitris 
 
Termini smena: 31.07 10.08 20.08 30.08 09.09 19.09
Pogledajte link sa cenama prevoza

Notica

Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana

Toroni

Zanimljivo je da Sitoniju na Halkidikiju(drugi prst) posećuje jako veliki broj Nemaca pa je ovde drugi jezik Nemački, a čak su i neki znaci na Nemačkom jeziku.

Onda kada Vam je dosta svega, kada želite da pobegnete od buke, grada, automobile, autobusa, od problema – tada Vas čeka Toroni. Mirno i predivno mesto, idealno za porodice sa malom decom. Ima plažu mnogo veću od njega samog, lepe kafiće i kafanice, prodavnice i markete, mirno šetalište pored plaže, igralište za decu, ali sve to umereno i podređeno odmoru i prirodi. Naš favorit! 

Program putovanja

1.-2. dan NOVI SAD-Toroni Polazak za Toroni iz Novog Sada u 17:00h ŽELEZNIČKA STANICA, LOKOMOTIVA, iz Beograda u 19:00h sa parkinga Sava Centra, savska strana, iz Niša u 23:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan Toroni Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan Toroni–NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 15:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predvidjen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

Kuća Dimitris

Lokacija : 2 minuta od plaže. Koordinate : 39°59’24.33”N / 23°53’52.00”E Smeštaj : Apartmani za tri ili četiri osobe.
Oprema : Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi : U spavaćoj sobi je francuski ležaj, a u prostoriji sa kuhinjom je jedan singl sa fiokom na razvlačenje veličine standardnog ležaja.
Klima : Korišćenje klime je bez doplate. Naš komentar: Koliko dugo imamo ovu kuću u ponudi ? Davno smo prestali da brojimo. 
Toroni : standardno miran i lep. Dimitris : standardno čist, sređen, odličan!

Popusti:

Pomoćni ležaj je samo za dete do 10 godina.
Dete do navršene dve godine letuje besplatno(deli krevet) uz troje odraslih
Pomoćni krevet je za Dete do 9,99 godina.
Za dete od druge do 9,99 godina, uz troje odraslih, doplata je 45€ (ima sedište a deli krevet)
Za dete do 11,99.godina prevoz je 45€

Ulazak u studio-posle 14h, izlazak u 9h

Način plaćanja

ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate, 30% za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska - gotovinski, na rate, kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditom kod poslovnih banaka, administrativnom zabranom preko platnog spiska, čekovima građana do 15. decembra 2014. (avans 40%, ostatak u ratama do polaska. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put, kamata na deponovane čekove iznosi 1.5% na mesečnom nivou)

Napomena:

Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemogu-ce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Nitravel.doo je počelo sa radom 21.02.2003. godine, i upravo slavimo 10 godina uspešnog rada. Prvobitna zamisao osnivača i direktora preduzeća, Predraga Stankovića, bila je da otvori malu, porodičnu turističku agenciju. Međutim, desilo se to, da je mala agencija porasla, ima nekoliko puta više turističkih radnika, ali jedna stvar se nije promenila ostala je ona ista “Porodična agencija za porodične ljudeKomentari na ponudu0