ovo je test proba, sajt ne radi !!!! !690din.odmah,i 69€ dopl.u Agenc na rate u dinarskoj protivvrednosti Grčka, Halkidiki, Kasandra,10noći sa prevozom u apartmanu 1/2+2

Extra ponuda

690 Kupi

doplata agenciji 69 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 8.142 din)

8 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20200212

Falcon Travel

Beograd, Strahinjića Bana 73a

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

ovo je test proba, sajt ne radi !!!! Vila Andromeda Ioannis se nalazi ispod hotela *Atrium* SVAKODNEVNI TRANSFERI OD VILE DO GRADSKE PLAŽE I OBRATNO (više puta u toku dana) - BESPLATNO

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi uz plaćenu ugovorenu doplatu Agenciji, za uslugu letovanje na bazi deset noćenja u vili Andromeda Ioannis u mestu Pefkohori na Kasandri/Halkidiki(mogućnost rata prema uslovima plaćanja Enjoy travela)
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa idu četri osobe. 
 • Apartman je 1/2+2
 • Dete do 1,99 godine letuje besplatno(deli krevet i sedište) uz uslov da skupa idu četri odrasle osobe.
 • Možeš kupiti 1.Kupon i 3.da pokloniš
 • Ulazak u studio-posle 15,30h, izlazak u 9h
 • Cenovnik Organizatora puta: Vila Andromeda Ioannis 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranoj Vili na bazi najma apartmana na 10 noćenja.
 • Uslugu autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Pefkohori – Beograd
 • Usluge: vodiča-pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Programom nenavedene usluge, individualne i ostale troškove putnika.

Kupovinom Kupona kupac prihvata Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po uplati novca za Kupon, vlasnik Kupona je u obavezi da u roku od dva dana kontaktira agenciju Enjoy Trevel na telefon  011 244 82 57 i sklopi Ugovor o putovanju.
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Enjoy Travelom u predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Enjoy Travela
ovo je test proba, sajt ne radi !!!!
Da vam sirtaki postane način života, i da na lak način shvatite da za sve ima vremena, najlekovitije Vam je za to buđenje na Kasandri, sa pogledom na njeno tirkizno more.
 
Pefkohori
 
Pefkohori je poznato grčko letovalište, na severoistočnoj obali Kasandre, na prvom prstu poluostrva Halkidiki udaljeno oko 120 km od Soluna. Mesto je okruženo borovom šumom po kojoj je i dobio naziv, simbol je prirodne lepote ovog regiona. Dugačka, peščana plaža sa postepenim ulazom u čisto plavo Egejsko more, šetalište duž obale, stari trg, prelepa crkva, uzane uličice, šarolike bašte, pregršt prodavnica, mnogobrojne taverne, barovi i poslastičarnice... pružaju mogućnost za prijatan letnji odmor. Osim toga, iz Pefkohoria je moguće napraviti čitav niz izuzetno atraktivnih izleta. večna planina Olimp, čudesni manastiri Meteora, krstarenje uz obalu Svete Gore, obilazak severne grčke prestonice Soluna...Svi sadržaji ovog letovališta predstavljaju idealnu kombinaciju mirnog odmora i dobrog provoda.
 
  
Program putovanja autobusom:
 
1. dan Prema datumima navedenim u tabeli, sastanak putnika je u večernjim satima na parkingu kod Sava Centra (savska strana). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi ulaska putnika i kraćih odmora. Prelazak granice sa BJR Makedonijom. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom /Evzoni/ 
2. dan PEFKOHORI. Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovalište je predvidjen oko 09 h (osim u slučaju više sile). Smeštaj u odabranim smeštajnim jedinicama je od 14h. Slobodno vreme. Noćenje. 
3. - 11. ili 16. dan. PEFKOHORI. Boravak na bazi najma studija / apartmana. Slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja i fakultativne izlete. Noćenje. 
12. ili 17. dan PEFKOHORI - BEOGRAD. Napuštanje smeštajnih jedinica do 09 h. Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju koji je predvidjen za popodnevne sate (oko 17 h). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor. 
13. dan ili 18. dan Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima (osim u slučaju više sile).
Vila Andromeda Ioannis
 
Vila Andromeda ioannis(I kat. po lok. kategorizaciji) smeštena u mirnom delu Pefkohoria na malom uzvišenju iznad crkve, ispod hotela "Atrium". Od centra je udaljena oko 200 m. Udaljenost od plaže je oko 450m. U sklopu vile „Andromeda Ioannis“ pruža Vam se mogućnost da koristite sledeće: 
- Dva bazena / veliki i mali za decu / 
- Ležaljke i suncobrani pored bazena * korišćenje BESPLATNO
- Sauna /uz doplatu od EUR 5 za 2 h korišćenja/ 
- „Enjoy pool bar“ samo za goste vile (veliki izbor pića, sokova i kafe po najpovoljnijim cenama) 
- Roštilj (korišćenje besplatno ali meso i ćumur sami obezbedjujete) 
- Sef na recepciji, 
- Parking * BESPLATNO
- Fakultativni izleti kombijem po najpovoljnijim cenama ... 
U sastavu vile su 11 apartmana tipa 2 + 2. 
Sadržaj apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, dnevni boravak u kojem je dvosed, trpezarija, kuhinjski deo (frižider, šporet, kompletno posudje), klima uredjaj (korišćenje uključeno u cenu), TV sa nekim srpskim kanalima, kupatilo (tuš/WC) i prostrana terasa. 

Napomena:

Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

ENJOY TRAVEL osnovan je 2006. godine, od strane ljudi sa dve decenije dugim iskustvom u turizmu, kao i od mladih snaga sa svezim idejama. Poceli smo drugacijim pristupom, u skladu sa nasom misijom, da vam predstavimo našu ljubav prema putovanjima, da se ne bavimo turistima, vec da stvaramo prijatelje, da vam omogucimo da putujete sa osmehom, što nas je dovelo u centar paznje ljudi, koji su zeleli da provedu svoj odmor u severnoj Grčkoj.


Komentari na ponudu0