Prag /23.1/ sa dva noćenja i prevozom, po osobi uz Kupon po ceni od 57.€ u dinarskoj protivvrednosti 57.€ Prag (23.januar) dva noćenja u hotelu 3* sa doručkom i autobuskim prevozom

Extra ponuda

300 Kupi

cena aranžm.uz kupon 57 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 6.726 din)

5 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140121

Blue travel world

Smederevo,Trg Republ.1-3

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Popijte kultno češko pivo danju,i uživajte u senzibil nom provodu noću.Provedite nezaboravne trenutke u prelepom gradu Bedžiha Smetane i Vltave

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 57.eura po osobi (direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Polazak iz Beograda 23.01.2014
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta

ARANŽMAN SADRŽI 

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
 • Smeštaj u PRAGU u  hotelu 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama  na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
 • Obilaske prema programu putovanja
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • Usluge lokalnih vodiča, troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Doplatu za Fakultativne obilaske i ulaznice
 • Doplatu za Međunarodno putno osiguranje
 • Individualne troškove

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.
 
Način plaćanja: 
30% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre pocetka aranžmana 

Prag

Grad Bedžiha Smetane i njegove Vltave, kompozicije čiji se taktovi i danas mogu čuti dok se odbijaju od obala najveće reke u Češkoj, dok teče kroz Zlatni Prag. Popijte kultno češko pivo danju, i uživajte senzibi-lnom provodu noću. Stari deo Praga uvršten je u UNESCO popis mesta svetske kulturne baštine u Europi, kao primer razvoja evropskog grada od 11.do 18.vek.  Osnovan je u 9.veku i predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika i galerija svih umetničkih stilova. Karlov most,Praški zamak, Plešuća kuča, Zlatna ulica, Astronomski sat, Lenonov zid, su osnovne znamenitosti. Prag je danas za sigurno i slovenska prestonica evropske kulture.

 Program puta

(Gore navedeni Termin, označava datum polaska iz Beograda)

1. DAN PUTOVANJA : BEOGRAD - PRAG. Polazak autobusa u 18.00 časova sa parking Sava centra u Beogradu. Vožnja autobusom preko Mađarske I Slovačke prema Českoj, sa kraćim usputnim zadržavanjima, radi odmora. Noćna vožnja.

2. DAN PUTOVANJA : - PRAG. Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku odlazak na panoramskorazgledanje gradapešaka(Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti...). Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN PUTOVANJA: PRAG - DRESDEN - . Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Dresdena, grada na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. DAN PUTOVANJA: PRAGKARLOVE VARI Doručak. Napuštanje hotela i organizovan odlazak do centra Praga. fakultativni odlazak do Karlovih Vari- najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici. Obilazak banje, njenih čuvenih lekovitih izvora Termalne vode, crkva Marije Magdalene, Ruske crkve . . . u poslepodnevinm časovima povratak u Prag. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN PUTOVANJA: PRAG - BEOGRAD. Očekivani dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: Dresden 30€ Karlove Vari 25€) - fakultativne posete čija cena zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 20 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator putovanja zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Napomena:

 - Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

 
- Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
 
- Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

Blue Travel World je turistička agencija koja u ponudi ima širok spektar destinacija za vaš odmor i uživanje. Osim velikog broja izbora letovanja i zimovanja imamo u ponudi su i jednodnevni izleti, vikend putovanja, kao i obilasci velikih evropskih metropola, odnosno obilasci evropskih gradova: Venecija, Rim, Pariz, Barselona, Meteori, Dvorci na Loari, Piza, Azurna obala, Rimini, Bled, Kapri, Luvr, Ljoret de Mar...

U našoj ponudi je i prodaja avionskih karata za destinacije i turistička putovanja po vašoj želji.

Mi pretvaramo vaše snove u realnost - turistički aranžmani Blue Travel World!Komentari na ponudu0