proba Doček, Atina 29.12- H.3* sa tri noć i doručkom po ceni od 152.eura uz Kupon 152.€ Nova Godina u Atini, koju svi sa razlogom obožavamo, jer je tako, tako lepa i neodoljiva

Extra ponuda

450 Kupi

cena aranž.uz kupon 152 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 17.936 din)

11 rezervisanih kupovina
Ponuda nije uspela
Minimalan broj kupovina je 40.
Požurite! Preostalo je još:
20150302

Enjoy travel

Beograd,Tomazeova 28

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Dočekajte Novu godinu u ritmu buzukija, u najstarijoj evropskoj prestonici.

Napomene uz ovu ponudu

 • proba Kupon važi za jednu osobu (neophodno je 40 putnika da bi se putovanje organizovalo)
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Polazak iz Beograda:  29.12 2013 - 02.01.2014.
 • Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 152.evra
 • Cenovnik Organizatora puta

ARANŽMAN SADRŽI

 • Autobuski prevoz na relaciji prema programu
 • smeštaj u Hotelu 3* (3.noćenja) u sobama 1/2 ili 1/2+3 sa doručkom
 • Vodiča pratioca tokom putovanja – prema programu
 • Panoramsko razgledanja Atine
 • Panoramsko razgledanje Soluna
 • Lokalnog Vodiča - prema programu
 • Troškove organizacije i realizacije programa

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • Doplatu za smeštaj u Hotelu Stanley 4* je 40 EUR po osobi
 • Doplatu za smeštaj u hotelu "DIVANI PALACE ACROPOLIS" De lux  60 EUR po osobi
 • Doplatu za sobe 1/1 su samo na upit 
 • Individualne troškove putnika,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • izlet na Argolidu sa ulaznicama (40 EUR po osobi)
 • doček Nove godine u taverni "Neas Rigas"- Plaka , svečana večera sa muzikom i folklornim programom (EUR 69 po osobi)

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Atina

drevni grad i postojbina zapadne civilizacije i demokratije, jezgro filozofije, umetnosti i arhitekture; čudesni spoj antike, srednjeg veka i savremenog načina života. Impozantni antički spomenici, živopisne ulične prodavnice, vinske taverne, radnje sa suvenirima, bogat noćni život (posebno na Plaki)...privlače svake godine reke turista iz celog sveta. Pri obilasku Atine istovremeno ćete uživati u arhitekturi antičke Grčke, veselom mentalitetu njenih stanovnika, tipičnoj mediteranskoj kuhinji, a sasvim sigurno i zaigrati uz zvuke tradicionalne ili novije grčke muzike koja mami na svakom koraku.

Solun

(Thessaloniki, Thessalonica) je jedan od najstarijih gradova Evrope, drugi po veličini grad u Grčkoj i glavni grad najvećeg nacionalnog regiona, Centralne Makedonije. Za brojne turiste koji svake godine posećuju ovaj grad, Solun je destinacija koja nudi turistički luksuz i kompletnu ponudu, od kvalitetnih muzeja, koncerata i manifestacija do bogatog noćnog života.

Program puta 

Polazak: 29. Decembar 2013. BEOGRAD - ATINA. Sastanak putnika na parkingu kod Sava centra (savska strana) u 16,30 h. Polazak autobusom prema Atini u 17,00 h. Kraća usputna zadržavanja radi odmora. Noćna vožnja.

30.12.2013. ATINA. Nastavak putovanja teritorijom Grčke, pored legendarnog Olimpa, kroz dolinu Tembi uz mogućnost obilaska crkve SVETA PETKA /Agia Paraskevi/. Dolazak u ATINU u popodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel. Slobodno vreme za individualnu šetnju i razgledanje. Noćenje.

31.12.2013. ATINA. Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog programa: celodnevni izlet na Peloponez (Argolida) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, obilazak Epidaurusa (čuveno antičko pozorište), zatim odlazak do Nafpliona (primorskog mesta i stare grčke prestonice). Odlazak u obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i Atrejevom riznicom. Povratak u hotel. Priprema za DOČEK NOVE GODINE (fakultativno) na Plaki ili na trgu Sintagma ili u nekom od mnogobrojnih restorana, taverni, kafeterija ... Noćenje.

01.01.2014. ATINA - SOLUN. Doručak. Napuštanje hotela i polazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča: Parlament, "Sintagma", Hadrianov slavoluk, Zevsov hram .. Posle razgledanja nastavak putovanja prema Solunu sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Solun u večernjim satima. Smeštaj u hotel "Metropoliten" ***. Slobodno vreme za šetnju i individualna razgledanja. Noćenje.

02.01.2014. SOLUN - BEOGRAD.Doručak. Napuštanje hotela i polazak na panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Galerijusov slavoluk, crkva sv. Dimitrija, Internacionalno sajmište, gradske zidine, manastir Vlatadon ... Poseta srpskom vojničkom groblju Zejtinlik. Nastavak putovanja za Srbiju gde je predvidjen dolazak u kasnim večernjim satima.

Napomena:

Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU

Notica o Agenciji

ENJOY TRAVEL osnovan je 2006. godine, od strane ljudi sa dve decenije dugim iskustvom u turizmu, kao i od mladih snaga sa svezim idejama. Poceli smo drugacijim pristupom, u skladu sa nasom misijom, da vam predstavimo našu ljubav prema putovanjima, da se ne bavimo turistima, vec da stvaramo prijatelje, da vam omogucimo da putujete sa osmehom.

 

 

 

 

 

 Komentari na ponudu0