Venecija, 22.02, Karneval- izlet sa prevozom uz Kupon po ceni od 31.€ u dinarskoj protivvrednosti 31€ - Ne propustite! Ona je kao “femme fatale”. Kad se jednom zaljubite u nju, to je za ceo život!

Extra ponuda

250 Kupi

cena aranžm.uz kupon 31 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 3.658 din)

6 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140120

T.A. Aqua Bgd Travel

Čumićevo sokače lok. br.138

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Venecija, od milja La Serenissima(Presvetla), često je, s razlogom, smatraju najlepšim gradom na svetu, ima moć da omađija došljake i da svaki novi susret pretvori u novo oduševljenje.

Napomene uz ovu ponudu

 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslovom da skupa ide dvoje odraslih osoba.
 • Možeš kupiti (i pokloniti) više Kupona
 • Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 31.eura (direktno se uplaćuje Turističkoj Agenciji, uz mogućnost rata- prema uslovima prodaje)
 • Polazak iz Beograda
 • Zvanični Cenovnik organizatora puta
 • Termin putovanja:  22. - 24.02 2014

ARANŽMAN SADRŽI

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • razgledanje prema programu (Venecija)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI

 • individualne troškove
 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje ( 3 eur za odrasle i 1.5 eur za decu do 18 godina)
 • vožnju brodom do Venecije -(jednodnevna povratna karta, plaća se na licu mesta) 15 € odrasli / 12 € deca od 2 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 2 godine
 • ulaznice i fakultativne izlete

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica :
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Karneval u Veneciji

“Buongiorno, siora mascara” je čuvena izreka kojom se pozdravljaju maske, a rečenica je iz Mocartove opere kojom je i on sam lično dao pečat ovoj venecijanskoj tradiciji. Vratite se u srednjevekovnu Veneciju kada su se ljudi provodili na karnevalima i balovima pod maskama. Tada je sve bilo dozvoljeno, osim jednog - da se skine maska i otkrije identitet nosioca čime se mistika povećavala...Karneval u Veneciji je apsolutno najekstravagantiji karneval u svetu. Od tada je doživeo mnoge promene, uključujući 150-godišnju zabranu maskiranja. Na ulicama ćete videti mnoge umetnike koji Vam stoje na rasplaganju ukoliko se odlučite na oslikavanje. Maske i kostime koji oslikavaju duh ondašnjeg vremena možete poneti, kupiti ili iznajmiti i dozvoljeno Vam je da budete šta god poželite.....ŽIVOT JE POZORIŠTE-VREME JE DA SE MASKIRAMO!!!

Program i dešavanja na Venecijanskom karnevalu 2014. godine možete pronaći na sajtu www.carnevale.venezia.it

Venecija

od milja La Serenissima(Presvetla), često je, s razlogom, smatraju najlepšim gradom na svetu, ima moć da omađija došljake i da svaki novi susret pretvori u novo oduševljenje. Dobro poznat dekor istorije i tradicije, magije i avangarde, u neponovljivom spletu uličica i kanala, trgova, šarenolikih fasada i stilova, okuka i ćorsokaka, ostaviće Vas bez daha. Njene trošne kuće i nakrivljeni tornjevi koji bi u nekom drugom okruženju delovali odbojno, ovde odišu šarmom. Grad je nastao u početkom 7.veka, na laguni od 118 manjih ostrva u venecijanskom zalivu na severu Jadranskog mora. Laguna se prostire uz italijansku obalu između ušća reka Po na jugu, i Piave na severu. u njoj, staroj istorijskoj Veneciji (Comune di Venezia - Centro storico) i danas stanuje oko 62.000 stanovnika. Venecija u 15. veku dostiže svoj vrhunac sa svojih više od 200,000 stanovnika, kad postaje središte svetske trgovine i najveći lučki grad na svetu. Raskošne građevine koje su podsećale na svoje orijentalne uzore, postajale su sve raskošnije. Nicale su nove palate, bogato opremljene od umetnika kao što su bili Tintoretto, Veronese, Tizian i Giorgione, postavši onakav kakvog ga danas znamo, prelep grad sa 150 kanala i četiri stotine mostova.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan 22.02.2014. BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Sava centra u 20:00h (provetiti tačno 3 dana pred polazak)… noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora I obavljanja carinskih formalnosti.
2. Dan 23.02.2014. VENECIJA
Dolazak u luku PUNTA SABIONI i vožnja brodom do VENECIJE. Po dolasku u Veneciju slobodno vreme za karnevalske aktivnosti. Prema programu karnevala u 12 h biće održano svečano otvaranje karnevala i LET ANĐELA. Od 15h do 18 h održava se takmičenje za najbolji kostim i masku karnevala. Zbog velikih gužvi u ovo doba godine, ukoliko ne budemo u prilici da organizujemo grupni obilazak grada, zaintresovani se mogu individualno organizovati. Mi im kao preporuku navodimo mesta koja, ukoliko se upuste u ovu avanturu, nikako ne bi trebalo da propuste a to su: most Uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto, crkva Santa Maria della Salute… U večernjim časovima povratak za luku PUNTA SABIONI kada je predviđen polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi pauza i obavljanja pasoških formalnosti na granicama.
3. Dan 24.02.2014. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.( Kraj usluga )

Napomena:
 
Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
 
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
 
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU
 

Notica o Agenciji

Turistička agencija AQUA travel.doo osnovana je 10.12.2007. posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije zaposlenih. T. A. Aqua travel se bavi organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji i gradovima širom Evrope. Licenca OTP 18/2010Komentari na ponudu0