Zimovanje, Francuska, 04.01. Valmeinier, Rezidence Les Lumieres des Neiges 3*, apartman 1/4, sedam noći po ceni od 176.eura po osobi uz Kupon 176.€ Sedam dana skijanja u francuskim Alpima

Extra ponuda

590 Kupi

cena aranž.uz kupon 176 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 20.768 din)

4 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140101

1Master holidays

Bgd.Obilićev Venac 18-20 (City Passage lok 3-12)

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Otkrijte radosti skijanja dolinom Maurienne, koja se zbog svojih čudesnih staza ubraja među pet najvećih skijaških područja Savojskih Alpa.

Napomene uz ovu ponudu

Cena Aranžmana uz Komparativa Kupon je 176.€ (direktno se plaća Agenciji uz mogućnost rata prema Uslovima plaćanja)

 • Apartman je četvorokrevetni (u cenu nije uračunat iznos doplate za Obavezno čišćenje kuhinje i apartmana, pre napuštanja apartmana, opciono lično)
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide četvoro odraslih osoba
 • Možeš kupiti 1.Kupon i 3. da pokloniš
 • Cenovnik Organizatora puta

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj na bazi sedam noćenja u ski centru Valmeinieru, rezidencija Les Lumieres des Neiges 3*, u apartmanu za 4.osobe
 • Posteljinu
 • Šesto dnevni ski pass Galibier-Thabor (150 km staza)
 • Troškove pratioca grupe
 • Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu za prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd – Valmeinier – Beograd (98 Eur po osobi)
 • Doplatu za najam peškira od 6 Eur po osobi (nije obavezno, uplaćuje se u agenciji)
 • Doplatu za obavezno završno čišćenje kuhinje, i apartmana pre napuštanja apartmana (Birate u Agenciji: Doplata, ili će te obaviti to neophodno čišćenje- lično)
 • Obavezan depozit za  najam apartmana 300.€ po apartmanu, ostavlja se na licu mesta – keš ili kreditna kartica. Depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko su čisti i neoštećeni.
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom
 • Boravišnu taksu, 0,75 Eur po osobi dnevno, plaća se na licu mesta
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana
.
Dolina Maurienne
Jedna je od najdužih ledničkih dolina, u Francuskim Alpima, dugačka skoro 130 km. Njen najviši kraj se nalazi ispod prevoja Iseran (2.770 m/nv), a najniži nedaleko od grada Chambery-a. Nižom polovinom doline ide i autoput, koji prolaskom kroz tunel Frejus povezuje Italiju i Francusku, tako da je ovo prva skijaška regija na koju nailazimo po ulasku u Francusku. Od nekoliko zimskih centara posebno izdvajamo Val Cenis i La Normu koji svojim kvalitetima i pristupačnim cenama svakako zavređuju pažnju. Termignon je od 2008. godine povezan žičarama sa ski prostorom Val Cenis-a, tako da sada Val Cenis Vanoise ima 125 km uređenih staza i visinsku razliku od 1.500 metara. Ovome treba dodati da uz malu doplatu možete stići žičatom do čuvenog Val Thorensa i provesti dan u Tri doline.
.
Valmeinier
.
Valmeiner je malo turističko naselje, ali potpuno moderan ski centar. Snega i sunca uvek ima dovoljno, a raznolikost pejsaža veliko prostranstvo, pružaju mnogobrojna uživanja i ne skijašima. Valmeinier je jedno od omiljenih skijališta u Maurienne dolini. Nalazi se na granici Severnih i Južnih Alpa i zajedno sa susednom dolinom Valloire, predstavlja peto najveće skijaško područje Savojskih Alpa. Pogodan je za sve kategorije skijaša, a posebno će uživati “borderi” i “karveri”, za koje su najprimerenije staze na području Gros Crey. Pored udobnog smeštaja, mesto vam nudi sve što je potrebno za ugodan odmor. Mogućnost za noćno skijanje, sankanje paraglajding, postoji i snowpark…
Valmeinier je u regionu Rona -Alpi, u jugo-istočnoj Francuskoj, (Savojski Alpi), i nalazi se u podnožju vrha Mont Thabor, 3207 metara. Prva žičara je sagrađena još 1973g. Skijaška oblast Galibier Thabor ima oko 150 km staza za alpsko skijanje: 22 zelene, 24 plave, 30 crvenih, 9 crnih, a više od 70% ski prostora se nalazi na nadmorskoj visini većoj od 2000m
Naselja Valmeinier i Valloire i skijaške staze su danas povezani sa 33 ski lifta: 2 kabine, 14 vučnica, 17 sedežnica. 400 snežnih topova je garancija da snega ima dovoljno na svim stazama. Za zahtevnije skijaše postoji snowpark, a ima i 10 km staza za skijaško trčanje.
Od neskijaških aktivnosti preporučujemo pešačenje ili šetnju sa krpljama u netaknutoj prirodi Neuvache doline, posetu Mont Thabor farmi koza, .... Tu su takođe klizalište, kuglana, paraglajding, diskoteka, bioskop, ...
Do Valmeinera se dolazi Autoputem A43, kroz tunel Frejus do Saint Michel de Maurienne, zatim još 15 km do Valmeiner putem broj D902. Od Beograda je udaljen oko 1300 km.
-
Ukratko:
Nadmorska visina: 1500/1800 m
Valmeinier: 150 km ukupna dužina staza
Nadmorska visina: 1.430 m do 2.600m
Br. Gondola 2
Br. Vučnica 12
Br. Staza 88 (19 zelenih, 27 plavih, 33 crvenih i 9 crnih staza)
SPORTSKI CENTRI: bowling (kuglanje)
WELLNESS & SPA CENTRI: veći wellness centri ne postoje, Desvergees Annie (sauna, masaža, kozmetičke usluge), Mademoiselle Bulle (masaža, kozmetičke usluge).
AKTIVNOSTI NA OTVORENOM: klizalište, sankanje, krpljanje
SKIBUS: besplatni skibus Valmeneir 1800 vozi svakih 10 minuta od 8:15h do 18:00h. Noćni skibus vozi do 23:45h. Takođe saobraća i besplatan skibus Valmeinier 1500-Valmeinier 1800 i Valmeinier 1800-Valmeinier 1950 (8:10h-19:30h).
TAKSI:   TAXI Noël NORAZ +33 6 23 09 89 2
PRODAVNICE: market Sherpa, market Spar, prodavnice sportske opreme i suvenira.
RESTORANI / BAROVI: nekoliko restorana, picerija San Marco, No Comment Pub u centru, Picassiette Pub u podnožju skijališta, noćni klub Le Brasilia.
BIOSKOPI / POZORIŠTA: bioskop Valmeinier 1800
MEDICINSKE I HITNE SLUŽBE: jedinstveni broj 15
POLICIJSKA STANICA: jedinstveni broj 17
TURISTIČKA KANCELARIJA: + 33 (0)4 79 59 53 69
.
 
 
 
 
Rezidencija Les Lumieres De Neige 3*
Apartmanska rezidencija “Lumieres de Neige” se nalazi u naselju Valmeinier 1800, ima dve zgrade koje su od najbliže staze udaljene oko 100 metara. Apartmani u našoj ponudi su dvoprostorni, površine 24-28m2. U dnevnom boravku je trosed na razvlačenje za 2 osobe, a u spavaćoj sobi francuski, ili dva standardna kreveta. Kuhinja je opremljena električnim ringlama, ima miktotalasnu ili standardnu rernu, frižider I mašinu za sudove. Kupatilo je sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. TV se plaća. Većina apartmana je sa balkonima ili terasama. Prostrani i funkcionalni apartmani, pravo su iznenađenje za one koji su navikli na uobičajno manje apartmane u Francuskoj.
Na raspolaganju gostima su ostave za skije, internet na racepciji (plaća se), besplatni otvoreni parking i pokriveni parking (plaća se i unapred rezerviše).
.
.
Program putovanja(7 noćenja):
1.Dan: Beograd 
04.01.2013. Sastanak grupe na prakingu Sava Centra (Savska strana) u 16:30 h. Noćna vožnja, Beograd- Ljubljana- Venecija- Milano- Torino- tunel Frejus- Val Cenis, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti… 
 
2.Dan: Valloire/Valmeinier 
05.01.2013. Predviđen dolazak u skijališta u ranim popodnevnim časovima (u zavisnosti od vremenskih uslova). Smeštaj grupe po apartmanima posle 15:00 h. Slobodno vreme. Do kraja dana svim putnicima se uručuje ski pass. Noćenje. 
 
3.-8.Dan: Valloire/Valmeinier 
06-11.01.2013. Slobodno vreme za skijanje i individualne aktivnosti. Noćenje. 
 
9.Dan: Valloire/Valmeinier – Beograd 
12.01.2013. Napuštanje apartmana do 10:00 h. Polazak autobusa ispred apartmana u 11:00 h. 
Zaustavljanje u Outlet centru Vicolungo i slobodno vreme za odmor i šoping. Nastavak 
putovanja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i 
obavljanja graničnih formalnosti. 
 
10.Dan: … Beograd 
13.01.2013. Planirani dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
.
Napomena:
.
Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.
.
Napomena:
.
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemogu-ce putniku ulaz na teritoriju EU
.
Notica o Agenciji
.
Turistička agencija Master holidays  osnovana je  u Beogradu 14.februara 2011.godine. Nakon više od dve godine poslovanja, uspeli smo da opravdamo u potpunosti poverenje naših korisnika, i nastavljamo sa atraktivnim aranžmanima za zimovanje i letovanje, kao i grupnim putovanjima za evropske destinacije.


Komentari na ponudu0