Zimovanje, Francuska, 11.01. Val Thorens, Rezidencija Reine Blanche, apartman 1/6, sedam noći sa prevozom po ceni od 219.eura po osobi uz Kupon 219€, za boravak u najprestižnijem francuskom skijalištu u Savojskim Alpima, u svetski čuvenoj skijaškoj regiji, Les Trois Vallees (tri doline)

Extra ponuda

590 Kupi

cena aranž.uz kupon 219 €
u dinarskoj protivrednosti na dan uplate (danas je to 25.842 din)

12 rezervisanih kupovina
Ponuda dana je uspela!
Budite brži narednog puta!
Požurite! Preostalo je još:
20140108

Ski&Sun Travel

Niš, Obrenovićeva bb, TPC- Gorča/lokal M-11

100% Sigurna kupovina

imate mogućnost da odustanete ili zamenite kupon, da bi se vaša reklamacija prihvatila, potrebno je da nam se javite u roku od 15.dana

LokacijaPodeli sa prijateljima na

Tri doline su dom 8 svetski poznatih ski centara: pored najprestižnijeg Val Thorens-a, tu su još i Les Menuires, Meribel, Saint Martin de Belleville, Courchevel, Orell, Brides-les-Bains i La Tania.

Napomene uz ovu ponudu

 • Cena Aranžmana(plaća se direktno Agenciji) uz Komparativa Kupon je 219€, za uslugu smestaja na bazi sedam noćenja Val Thorens, Rezidencija Reine Blanche, u apartmanu za 6.osoba sa prevozom (mogućnost rata prema Uslovima plaćanja Agencije) 
 • Apartman je šestokrevetni (u cenu nije uračunat iznos doplate za Obavezno čišćenje, pre napuštanja apartmana/opciono: možete i sami)
 • Kupon važi za jednu osobu, pod uslov-om da skupa ide šest odraslih osoba
 • Možeš kupiti 1.Kupon i 5. da pokloniš
 • Cenovnik Organizatora puta
 • Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 50 € od cene paket aranžmana

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Val Thorens – Niš
 • Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja
 • Troškove pratioca grupe
 • Troškove organizacije putovanja;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Doplatu od 120.eura za šestodnevni ski pass samo u jednoj dolini, za Val Thorens (150 km staza) -plaćanje u agencije
 • Doplatu od 155.eura za šestodnevni ski pass za sve tri doline (600 km staza) -plaćanje u agenciji
 • Lokalne takse, 1 € po osobi po noći (deca do 12 god ne plaćaju) -plaćanje u agenciji
 • Doplatu za korišćenje posteljine i peškira u apartmanu (nisu uključeni u cenu, možete poneti svoje)
 • Obavezno završno čišćenje, pre napuštanja apartmana (Birate u Agenciji: Doplata ili će te obaviti to neophodno spremanje lično)
 • Obavezan depozit za  najam apartmana 200 – 400 € po apartmanu (zavisi od strukture apartmana), ostavlja se na licu mesta – keš ili kreditna kartica. Depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom
 • Individualne troškove
 • Sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom

Kupovinom Kupona kupac prihvata  Uslove korišćenja turističkih ponuda.

 • Po urađenom kliku na KUPI, ugovorili ste kupovinu Kupona, i prihvatili obavezu da odmah, u roku od 24.časa (48.č. vikendom) kontaktirate Organizatora puta na dostavljeni telefon i ugovorite termin i samo sklapanje Ugovora o putovanju, i da u ovom istom roku, istovremeno izvršite i uplatu za sam Komparativin Kupon, prema dostavljenoj Uplatnici. 
 • Za Putnike koji ne potpišu Ugovor o putovanju sa Organizatorom puta u gore predviđenom roku, smatraće se da su odustali od putovanja, i neće moći da putuju, bez obzira što imaju kupon
 • U slučaju otkazivanja puta važe opšti uslovi putovanja Organizatora puta
Notica
Ne morate dolaziti do nas ili do Turističke agencije, telefonskim pozivom rezervišete Aranžman, a razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Dole niže, već imate naveden Program putovanja i opšte uslove putovanja, a Turistička Agencija će Vam ih na zahtev, poslati i e-mailom, zajedno sa Predračunom, na osnovu kojeg možete uplatiti novčani iznos za Aranžman, na njihov tekući račun. Po prispeću Vaše uplate, Turistička agencija će Vam poslati dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.

Val Thorens

predstavlja najprestižnije francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi (smešten na 2.300 met.n.v.), i deo je najveće skijaške oblasti na svetu TRI DOLINE (Les Trois Vallees) sa  600 km uređenih staza. Više od 70% posetioca su stranci, iz svih krajeva sveta, ali Britanci , Skandinavci, Belgijanci , Holanđani i Nemci čine većinu. S obzirom na visoku nadmorsku visinu Val Thorensa i česte padavine velikih količina snega, omogućilo je, da je Centar obično otvoren već od sredine novembra pa do početka maja. Najveće ski-mogućnosti pružaju vrhovi Pointe du Bouchet (3220m) i Cime de Caron (3200m), sa svojom žičarom istog imena, jednim od najvećih na svijetu s kapacitetom od 150 ljudi.Mnoge od padina Val Torensa su okrenute licem ka severu i severo-zapadu, što im osigurava povoljne ski uslove. To bi i značilo da 68.obeleženih staza i nisu tako sunčane, tako da Ski centar danas, uspeva da privuče sve više zainteresovanih za skijanje, više nego one za šetnju i uživanje u prirodnim lepotama, koje su isto tako prelepe i nestvarne. Međutim, sam Centar gleda na jug, i mnogi će uživati, ​​sedeći na izdašnom planinskom suncu, posle skijanja.

Dužina staza: 600 km
Ski liftova: 200
Skijaša po času: 260.000
Snežnih topova: 1.500
Ski patrola: 320
Ratraka: 70
Ski instruktora: 1.500
Cross-country 130 km

Rezidencija Reine Blanche

jedna je od najkvalitetnijih u Val Thorensu. Nalazi se na samom skijalištu (ski in – ski out), u centru mesta. U neposrednoj blizini rezidencija nalazi se glavna šetačka zona u kojoj je većina restorana, kafića, kao i diskoteka Malesya (najpoznatija u mestu) i Sportski centar sa svim svojim sadržajima (spa centar, bazeni, stoni tenis, teretana…).

• Dvosobni apartman (27-30 m²), za 4 do 6 osoba: Spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo programo o putovanju.

Program putovanja:

Petak 1.dan:

Polazak iz Niša u podnevnim časovima. Dnevna i noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i Francusku.


Subota 2.dan:

Dolazak u Val Thorens u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane. Slobodno vreme.


3.dan – 8.dan:

Šestodnevno skijanje u ski oblasti Val Thorens-Tri Doline (najveći ski centar na svetu – 600 km staza).


Subota 9.dan:

Priprema za put, raspremanje i odjava iz apartmana. Provera apartmana. Polazak za Srbiju u podnevnim časovima. Obilazak OUTLET shopping centra u blizini Milana (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.


Nedelja 10. dan:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim, a u Niš  u podnevnim časovima.

Napomena:
Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše
Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemogu-ce putniku ulaz na teritoriju EU
Notica o Agenciji
Turistička agencija- Ski & Sun Travel Niš, osnovana je 13. avgusta 2008. godine. Čini je tim mladih i visokoobrazovanih ljudi, posvećenih svom poslu i spremnih da prihvate izazov svake želje svojih klijenata. Ski & Sun Travel nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.


Komentari na ponudu0