Česta pitanja

Kako da budem siguran da neću propustiti Ponudu, koju ne bih da propustim?

Vrlo jednostavno – registracijom ili Prvim otvaranjem stranica www.komparativa.rs  nudi Vam se izbor prihvatanja E-mail obaveštenja, prihvatite je, kako bi na vreme bili obavešteni o svim ponudama. Naravno, Registracija za prihvatanje poruka je besplatna, i naravno, u svakom momentu se možete odjaviti, dakle korisno je, a nemate šta izgubiti.

Kako da postanem član Komparative?

Registracijom na stranici www.komparativa.rs  ili putem facebook.-a

Da li je otvaranje Korisničkog računa/Registracija uslov za učestvovanje u kupovini?

Da. Mora se znati ko je Ponuđač, odnosno vlasnik Korisničkog računa, sa kojeg se dostavlja ponuda za kupovinu sa popustom, roba i usluga, a sa druge strane Korisnički račun pojednostavljuje sam proces kupovine. Sve pred radnje oko ispisivanja, dostave itd, vezane za ovakvu kupovinu roba i usluga sa popustom, su automatizovane. Potreban je tek samo jedan “klik” na Kupi, a potom vam samo preostaje onaj uobičajeni deo, kao kod svake druge kupovine na internetu, par klikova kroz koji vas takođe automatizovano vodi sam Program.

Početnik sam u kupovini na internetu. Kako da kupim današnju ponudu?

1. “klik” na polje  Uloguj se, ili na prijava kroz f.

Da bi mi znali ko želi da kupuje. Ako još niste otvorili Korisnički račun kod nas, program će vas lagano provesti kroz ispisivanje Registracije, a možete to uraditi i kroz vaš profil na Facebooku, potreban je “klik” na polje prijava kroz f, ovde nema novog ispisivanja, a ne treba vam još jedna nova šifra, koju će te pamtiti.

2. “klik” na sliku koje prezentuju ponude koje želite da vidite.

3. “klik” na polje Kupi, one ponude koju ste odabrali.

Ako se oko iste Ponude, koju ste vi odabrali, okupi dovoljno istomišljenika kojima se ona sviđa, Ponuda je prošla, i na e-mailu vas čeka Kupon spreman za korištenje. Ako ste zabrinuti, hoće li Ponuda, koja vam se toliko sviđa proći, podsetićemo vas da vašu Ponudu, uvek možete preporučiti i drugima da je pogledaju, možda se i oni zainteresuju, i eto vama potrebne kvote i popusta.

Kako radi Ponuda dana?

Više čarobnih ponuda osvane svaki dan, na stranicama Komparative, i žive do ponoći, svako se od nas može prijaviti na neku, sebi interesantnu Ponudu, klikom na polje Kupi, sprovodeći time automatsku rezervaciju potrebnog novčanog iznosa na svom računu. Ne bude li nas dovoljno, u onom broju, da bi se preskočio minimalni census broja kupovina, koji je propisao Prodavac, nikom ništa, rezervacija se poništava, i čekamo novu čarobnu Ponudu. U protivnom, da ponuda "Uspe",obezbeđujemo sebi Grupni popust pri kupovini od 50% do 80%

Kad kažete Ponuda je ”uspela“ ili “prošla“, šta to znači?

Izraz “uspela”, ili “prošla” se upotrebljava da označi onu Ponudu, koja je već prošla, odnosno uspela da preskoči minimalan census u broju zainteresovanih, koji je propisao Prodavac, da bi tu robu ili uslugu prodao uz navedeni popust.

Ako je ponuda “prošla”, može li se i dalje kupovati?

Naravno! Kupovati se može sve do onog maksimalnog broja za koje je odobren popust, dok traju zalihe, ili onako kako je već odredio prodavac! Zato požurite!

Što se događa ako ponuda ne preskoči minimalni census zainteresovanih za prolaz?

Ništa, nema kupovine, rezervacija se automatski otkazuje, kartica ne tereti, a jedna čarobna ponuda biva puštena niz reku. Naravno, ostaje vam gorak ukus na usnama, i dilema da li ste je propustili, zato što to otkriće, čarobne Ponude za koju ste bili zainteresovani, niste podelili sa vašim prijateljima, jer možda je i među njima bilo zainteresovanih za istu, taman koliko, da ponuda preskoči census.

Na koji način mogu da platim Ponudu?

Osim što možete koristiti platne kartice Master, Maestro i Visa, možete platiti opštom uplatnicom, e-bankingom, Qvoucherom.

Da li je kupovina kreditnim karticama na internetu sigurna?

Naravno da je sigurna, internet kupovina kod nas je sigurna, koliko je sigurna bilo gde u svetu, gde te usluge naplate, putem interneta, radi Intesa banka! Pročitajte više ovde.  

Kad mi je dostupno štampanje Kupona?

Svi kupljeni kuponi, se nalaze u vašem Korisničkom računu, i vidljivi su na vaš “klik” u polje KUPONI i možete ih odmah odštampati. Da bi vam Komparativa prosledila Kupon, na vaš Korisnički račun, ponuda prvo mora da “prođe”.

Moram li Kupon iskoristiti odmah u istom danu kad je kupljen?

Ne. ako je Ponuda “prošla”  i ujutro u svom Inboxu nađete Kupon, možete ga upotrebiti kada vam to najviše odgovara, ali unutar perioda iskoristivosti, koji je naveden u napomenama za kupovinu a i na samom Kuponu.

Mogu li pokloniti Kupon?

Naravno! Po dogovoru sa Ugovornim partnerima Komparativa Kupon se uglavnom može poklanjati. Ukoliko Ugovorni partner nije za to, to će biti istaknuto u napomenama, a i na samom Kuponu.

Što ako ne iskoristim Komparativa Kupon u potpunosti?

Vrednost dela Kupona, koji niste potrošili ne možete dobiti nazad, ali glavu gore, svakako ima onih sa kojima bi ste Vi rado podelili trenutke radosti u uživanju trošenju Kupona, tako da ne ostane neiskorišten, a vi budete zadovoljni!

Mogu li Kupon da nadogradim ili kombinujem sa drugim Kuponima?

Ne, nažalost. Osim ako ta mogućnost nije navedena u Napomenama ili na samom Kuponu. Ponekad je i to moguće u dogovoru s našim ugovornim Partnerom, ali o takvoj pogodnosti, mi ćemo Vas na vreme obavestiti.

Nisam u mogućnosti da iskoristim Komparativa Kupon, mogu li ga vratiti?

Ako ste se iz nekog razloga ipak odlučite da ne iskoristite Ponudu i vratite Kupon,  javite nam se u roku od 14 dana, po Kupovini i mi ćemo Vam pomoći.

Šta ako Kupon ne mogu da iskoristim, usled nemogućnosti Prodavca?

Vaš novac ćemo Vam vratiti, uz veliko izvinjenje!

Mogu li komentarisati Ponudu?

Naravno, to nam je veoma važno, jer cenimo Vaše mišljenje! Vaše mišljenje je važno i za druge članove Komparative, da bi se, što informisaniji, odredili prema kupovini. Svaku Komparativinu Ponudu možete komentarisati “klikom” na polje komentari na ponudu.

Hteo bih da vas pitam u vezi..?

Naravno, pitajte nas sve što Vas interesuje, opišite nam problem u kratkim crtama. Odgovorićemo Vam u najkraćem vremenskom roku i otkloniti svaku dilemu. Kontaktirajte nas na e-mail info@komparativa