O komparativi

Komparativa je vrsta turističkog vodiča, za edukovane i dinamične osobe koje vole dobre prilike, lude izlaske i nezaboravna putovanja. Komparativa je tvoj pouzdani vodič za nova i zanimljiva iskustva, pravi način da upoznaš šta pruža turistička ponuda Srbije, šta pruža tvoj grad i da bez plaćanja pune cene, uživaš u najatraktivnijem putovanjima, restoranu, spa centru, salonu lepote, solarijumu, fitnes centru, koncertu, bioskopu, pozorištu i u još mnogo toga.

U tri koraka

1. Moć Grupne kupovine za ekskluzivan popust i do 80%

Svaki novi dan, koji otpočnete uz Komparativu, otkriće Vam bar jednu od upravo instaliranih brendiranih turističkih usluga ili roba, koje svojom pojavom uspostavljaju nove, više standarde u našoj turističkoj ponudi Srbije, a koje smo uspeli da za naše Komparativce ugovorimo po principu Grupne kupovine, uz popust i do 80%.

2. Nekoliko klikova na Kompu, elektronski novac i Kupon štampa

Na Vama je samo, da iz ponude dana Komparative, odaberete šta najbolje ide uz Vas, šta je to čime želite da obradujete sebe, tu radost otkrica interesantne ponude, podelite sa prijateljima, probudite interes u njima za isto, kako i oni ne bi propustili atraktivnu ponudu, da bi se što brže formirala Grupa oko Vaše ponude. Kad se okupi dovoljan broj ljudi za prolaz ponude, tad čarobna cena postaje aktivna, i tek tad ćemo vam naplatiti rezervisan iznos i proslediti vam Komparativa Kupon. Vama ostaje samo da ga odštampate, stisnete pesnicu, i sebi šapnete “jes”, dodavši uz svoje ime “the Great”. Kupovina je uspela.

 3. Tamo gde svi čekaju na Vas, zaboravite na novac, pokažite im Vaš Kupon

i uživajte u kupljenoj ponudi, uživajte u vreme kad Vam se hoće, i s'kim vam se hoće, uvereni da više ništa u vašem životu neće biti isto, jer svakog jutra, kad otvorite oči, čekaće vas lepši dan od predhodnog, sa uvek novim, i uvek raznovrsnim, neuporedivim Komparativinim ponudama atraktivnih, brendiranih turističkih usluga ili roba, po čarobnim cenama, jer Vi to zaslužujete.

  Plaćanje na Komparativi je sigurno pa se osim platnom karticom, može izvršiti opštom uplatnicom ili e-bankingom i QVoucherom.