Profil korisnika Komparative

Korisnici komparative čine jednu veoma brojnu, kompaktnu grupu, od više desetna hiljada ljudi, do koje je gotovo nemoguće doći konvencionalnim medijskim sredstvima kao što je TV, štampa. Vrata za njihov svet, se mogu otškrinuti samo medijem za 21. vek, inernetom, i njenim društvenim mrežema, facebook, twitter...

Korisničku grupu komparative jednim velikim delom, čine mladi ljudi, a drugim svojim manjim delom, ona vrsta ljudi, svih generacija, koji savremeni trenutak u kojem žive, prihvataju na način, kojim ljudi prihvataju promene u svojoj ulici, kroz koju svakodnevno koračaju.

To su ljudi, koje možemo svrstati, u ona divna neuhvatljiva bića, koja često srećemo, kako strpljivo čekaju na svoj red u Noći muzeja, ili jutrom, dok pogledom ljube svet pijuckajući kaficu na trgu, i uživaju u mirisima vaših pogleda, u boji ambijenta u kome sede, u dizajnu šoljice, stolice,.. u livreji konobara... Svako od njih bi lako mogao biti i vaš lični kolumnista turističkog vodiča, kroz daleke i bliske destinacije, kroz dobre provode, dinamična i atraktivna dešavanja, zanimljiva iskustva i brendirana mesta širom sveta kao i u našem gradu.